Колеги, извинявам се, че ще повторя темата, но почти никой не обърна внимание на предния ми пост.Проблемът ми е следният: имам Фиат Мареа 1.9 TD 100 к.с. Всяка сутрин, когато се опитам да я запаля, завърта, припалва и гасне, а на втория опит не пали изобщо.Когато напомпя ръчната помпичка за подкачване на нафтата, усещам, че е празна.След напомпването пали и върви безотказно.Казаха ми, че проблемът е в това, че отнякъде дърпа въздух.Понеже се получи след смяна на горивния филтър, проверих филтъра, но си е добре стегнат.Можело и да е от самата ръчна помпа, на която имало клапан и той да изпуска като по този начин нафтата се връща към резервоара.Може ли някой да ми помогне или поне да ме насочи към читав сервиз, в който няма измамници.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТРУДНО ПАЛЕНЕ
Collapse
X
-
Re: ТРУДНО ПАЛЕНЕ
ivo_123 написа:Колеги, извинявам се, че ще повторя темата, но почти никой не обърна внимание на предния ми пост.Проблемът ми е следният: имам Фиат Мареа 1.9 TD 100 к.с. Всяка сутрин, когато се опитам да я запаля, завърта, припалва и гасне, а на втория опит не пали изобщо.Когато напомпя ръчната помпичка за подкачване на нафтата, усещам, че е празна.След напомпването пали и върви безотказно.Казаха ми, че проблемът е в това, че отнякъде дърпа въздух.Понеже се получи след смяна на горивния филтър, проверих филтъра, но си е добре стегнат.Можело и да е от самата ръчна помпа, на която имало клапан и той да изпуска като по този начин нафтата се връща към резервоара.Може ли някой да ми помогне или поне да ме насочи към читав сервиз, в който няма измамници.Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар