Всички налични крушки и лампи-светят навсякъде.Преди време ми светеше същата грешка,смених на д.фар късата светлина(беше изгоряла) с норм.крушка и грешката се скри,но сега пак светна,а всичко си свети нормално!!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
STILO 1.9 JTD - съобщения на дисплея за филтър и крушка
Collapse
X
-
dianko dimitrov написа:Всички налични крушки и лампи-светят навсякъде.Преди време ми светеше същата грешка,смених на д.фар късата светлина(беше изгоряла) с норм.крушка и грешката се скри,но сега пак светна,а всичко си свети нормално!!?ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
fRuStRatE написа:dianko dimitrov написа:Всички налични крушки и лампи-светят навсякъде.Преди време ми светеше същата грешка,смених на д.фар късата светлина(беше изгоряла) с норм.крушка и грешката се скри,но сега пак светна,а всичко си свети нормално!!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:fRuStRatE написа:dianko dimitrov написа:Всички налични крушки и лампи-светят навсякъде.Преди време ми светеше същата грешка,смених на д.фар късата светлина(беше изгоряла) с норм.крушка и грешката се скри,но сега пак светна,а всичко си свети нормално!!?ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
Колеги,както казах всички крушки са стандартни.Вчера взех контактен спрей и почистих всички букси на фаровете и после запалих,известно време всичко си беше нормално.Утре ще имам по-дълъг път и ще видя какво ще стане.Благодаря на YACVOO и на ВАС!STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
fRuStRatE написа:jenshen73 написа:fRuStRatE написа:dianko dimitrov написа:Всички налични крушки и лампи-светят навсякъде.Преди време ми светеше същата грешка,смених на д.фар късата светлина(беше изгоряла) с норм.крушка и грешката се скри,но сега пак светна,а всичко си свети нормално!!?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Не е прав.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:Не е прав.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:BO написа:Не е прав.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:jenshen73 написа:BO написа:Не е прав.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
В Стилото контрола за светлините е в драйверните стъпала в бодито(VNQ 810 и 830) и е по ток. Компетентните ще си обяснят защо при наличието на окиси по куплонзите,смяна на мощноста и все пак светещи лампи таблото пищи за проблем.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:В Стилото контрола за светлините е в драйверните стъпала в бодито(VNQ 810 и 830) и е по ток. Компитентните ще си обяснят защо при наличието на окиси по куплонзите,смяна на мощноста и все пак светещи лампи таблото пищи за проблем.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:iakvvu написа:В Стилото контрола за светлините е в драйверните стъпала в бодито(VNQ 810 и 830) и е по ток. Компитентните ще си обяснят защо при наличието на окиси по куплонзите,смяна на мощноста и все пак светещи лампи таблото пищи за проблем.Steliyan's Life!
Коментар
-
BO написа:- Хвани една обикновена крушка от 5 и от 10 вата, премери има съпротивленията с мултицет Оп изненада - имат еднакви съпротивления, пък пак ще свети таблото- Един диод с канбъс няма 1 ом съпротивление пък пак не свети индикацията на таблото- Индикацията на таблото за изгоряла крушка няма нищо общо с това каква е крушката. Двете неща нямат пресечна точка освен, че излъчват светлина :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар