Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 1999г. 1,9 JDT голям проблем.... ГАСНЕ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не не е сложно просто нямам нужното време а и нали за това е форума за взаимопомощ.Благодаря все пак на отзовалите се колеги.

Коментар

ShiffZ написа:
      Не не е сложно просто нямам нужното време а и нали за това е форума за взаимопомощ.Благодаря все пак на отзовалите се колеги.
      Принципно е за това този форум, ама нали се сещаш, че без да си прочел колата в момента си чешим изиците!Все пак е добре да е закараш, да кажеш какви грешки са записани в ЕКУ-то и тогава можем да помислим как да ти помогнем!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Не е сложно просто писах тук за мнения и ако има някой с подобен/същия проблем.Нали целта на форума е за взаимопомощ.А и в момента нямам нужното време да отида на диагностика.Благодаря все пак на отзовалите се!

Коментар

последно като въртиш на стартер вдига ли се стрелката на обротомера или не.и колегата по-горе е прав -хич не е лошо да прескочеш да я прочета за грешки

Коментар

ivel написа:
            последно като въртиш на стартер вдига ли се стрелката на обротомера или не.и колегата по-горе е прав -хич не е лошо да прескочеш да я прочета за грешки
            Да помръдва леко стрелката не бях обърнал внимание до сега но вчера видях че се качва с 2-3 милиметра на горе.Това какво ще рече?Датчика на коляновия вал ли?

Коментар

това ще рече че е наред.

Коментар

Смених вчера горивния филтър и като че ли спря да гасне но не знам дали не е пак затишие както до сега - 5-6 дни не гасне и в един момент започва на ново.... ще се чуе

Коментар

ShiffZ написа:
                  Смених вчера горивния филтър и като че ли спря да гасне но не знам дали не е пак затишие както до сега - 5-6 дни не гасне и в един момент започва на ново.... ще се чуе
                  Спокойно. И аз смених горивния филтър първо, щото всички обвиниха нафтата. Стария го изкормихме и все едно вода беше минавала през него - дори беше по-чист. След това смених и датчика на КВ - ей тъй, щото имах подозрения, че е той и... от тогава никакви грижи. Но дано да ти е бил фалшив горивния филтър, така ще си само 20лв. назад, а не цели ... 60...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Искренно се надявам че е от филтъра ще си проличи понеже има периоди в който не ми прави този проблем и така 4-5-6 дни а после 1-2 дни ми къса нервите ще видя какво ще стане сега и дано да мина с тънката лайсна Благодаря иначе за информацията и мненията Ще споделя дали съм минал тънко

Коментар

Пак ще пишеш тук ....
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Проблема е решен оказа се задръстена сонда в резервоара нямате си и на идея какви неща извадих от там .... шепа боклуци като парцали .... отделно при подсушаването още маса Ла*на..... Благодаря на всички за отзивите!Поздрави!

Коментар

Working...
                        X