Както си карам и гасне изчаквам 10 секунди и мога да запаля отново но отново гасне след определено време.4-5 дни не ми беше правила този номер но уви днес сутринта историята се повтаря....Колеги моля ако някой е имал подобен случай да сподели.Между другото гасне на скорост и като е изключена от скорост не съм обърнал внимание да има някаква последователност или причина.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1999г. 1,9 JDT голям проблем.... ГАСНЕ...
Collapse
X
-
не само съм го имал но и го пиша за 24-ти път.горивния ти филтър е некачествен и пропуска боклучета,които от своя страна водят до блокирване на регулатора.записва се грешка 0191за некоректно налягане в рейла-в случая то е високо и комп. ти гаси колата.ако ти се разхожда до кранево ела след понеделник ,но си носи нов горивен филтър.и най-важното -за да не ти гасне колата откъчи буксата на датчика който е на самия рейл(там от където излизат 4-те тръбички за дюзите).колата ще влезе в авариен режим,ще трака малко повече,но за сметка на това ще пали и ще можеш да се придвижиш без главоболия
-
nikolce написа:Аз залагам 10лв. на датчик колянов вал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Кажи поне коя марка филтри са некачествени и кои са качествениhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ivel написа:горните двама колеги се изказват малко неподготвени.
Коментар
-
Oборотите не се менят следователно един качествен горивен филтър ще ми свърши работа така ли? очаквам и други мнения (не че тези до момента не са компетентни) просто опитвам да събера всички възможни вариянти.От самото начало си мислех за филтъра но не бях сигурен като колата е обслужена напълно преди 500км (купих я от познат).Но предполагах че всмуква въздух и за това гасне.
Коментар
-
ShiffZ написа:Oборотите не се менят следователно един качествен горивен филтър ще ми свърши работа така ли? очаквам и други мнения (не че тези до момента не са компетентни) просто опитвам да събера всички възможни вариянти.От самото начало си мислех за филтъра но не бях сигурен като колата е обслужена напълно преди 500км (купих я от познат).Но предполагах че всмуква въздух и за това гасне.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар