Здравейте имам следния проблем колата ми е Фиат Стило 1.9JTD 115 к.с. 2003г.Дава ми грешка при палене на двигателя изписва ми "Preheat Fault" и ми свети иконката на подгревните свещи.След около 30 сек. грешката се маха и никакви проблеми , но явно има някакъв проблем ако може някой да каже какво може да е.Според мене трябжа ва се видят и сменят свещите ама не съм сигурен и ако е така някой има ли представа какви пари горе доло ще ми струва.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешка на свещите при Fiat Stilo 1.9JTD
Collapse
X
-
Re: Грешка на свещите при Fiat Stilo 1.9JTD
Dido_83 написа:Здравейте имам следния проблем колата ми е Фиат Стило 1.9JTD 115 к.с. 2003г.Дава ми грешка при палене на двигателя изписва ми "Preheat Fault" и ми свети иконката на подгревните свещи.След около 30 сек. грешката се маха и никакви проблеми , но явно има някакъв проблем ако може някой да каже какво може да е.Според мене трябжа ва се видят и сменят свещите ама не съм сигурен и ако е така някой има ли представа какви пари горе доло ще ми струва.Благодаря предварително.
-
колега ето тук можеш да погледнеш какви могат да бъдат причините за това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ероятно е изгоряла свещ, сменявай с ИСКРА и след това чисти грешкатаFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Може и релето за подгрев на свещите да дава проблем .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар