Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешка на свещите при Fiat Stilo 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешка на свещите при Fiat Stilo 1.9JTD

Здравейте имам следния проблем колата ми е Фиат Стило 1.9JTD 115 к.с. 2003г.Дава ми грешка при палене на двигателя изписва ми "Preheat Fault" и ми свети иконката на подгревните свещи.След около 30 сек. грешката се маха и никакви проблеми , но явно има някакъв проблем ако може някой да каже какво може да е.Според мене трябжа ва се видят и сменят свещите ама не съм сигурен и ако е така някой има ли представа какви пари горе доло ще ми струва.Благодаря предварително.
    FIAT STILO 1.9 JTD 115 k.c. декември 2003г.

Re: Грешка на свещите при Fiat Stilo 1.9JTD

Dido_83 написа:
    Здравейте имам следния проблем колата ми е Фиат Стило 1.9JTD 115 к.с. 2003г.Дава ми грешка при палене на двигателя изписва ми "Preheat Fault" и ми свети иконката на подгревните свещи.След около 30 сек. грешката се маха и никакви проблеми , но явно има някакъв проблем ако може някой да каже какво може да е.Според мене трябжа ва се видят и сменят свещите ама не съм сигурен и ако е така някой има ли представа какви пари горе доло ще ми струва.Благодаря предварително.
    Първо започни със проверката,а после му мисли за парите.Открийте проблема!Успех!

Коментар

колега ето тук можеш да погледнеш какви могат да бъдат причините за това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ероятно е изгоряла свещ, сменявай с ИСКРА и след това чисти грешката
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

имаш изгоряли подгревни свещи подмени ги и нямаш грижи
        STILO JTD

Коментар

Може и релето за подгрев на свещите да дава проблем .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

да
            STILO JTD

Коментар

Проблема беше в свещите 2 от тях бяха заминали вече няма проблем и не ми дава тази грешка :Д.
              FIAT STILO 1.9 JTD 115 k.c. декември 2003г.

Коментар

Working...
              X