Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемен съединител JTD 105... към колегите сменяли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

освен на картера да подпреш на друго няма но се подпира с дъска която да легне на голяма повърхност на картера другият вариант е да свалиш предния капак и да вържеш двигателя отгоре но не във всеки гараж става този номер
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Имам вериги и трисчотки за тях, както и куки на самия таван на гаража. Така ще мога да си регулирам височината много плавно. Правил съм го на старото фордче при ремонти по ДВГ, много добре се получава Това ми е варианта, засега.
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

В крайна сметка колата отиде на сервиз поради липса на време за правене в домашни условия.Лагера е изпаднал на парчета като са сваляли кутията, махото е ок, и вече съм с ново Валео (благодарности на колегата mitaka_71 за бързата реакция)Голямо благодаря на колегата dobrujanetza, че ме насочи към правилният сервиз - на колегата gal76 в Пловдив. Много точни хора.Благодаря колеги.
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
        Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа:
          В крайна сметка колата отиде на сервиз поради липса на време за правене в домашни условия.Лагера е изпаднал на парчета като са сваляли кутията, махото е ок, и вече съм с ново Валео (благодарности на колегата mitaka_71 за бързата реакция)Голямо благодаря на колегата dobrujanetza, че ме насочи към правилният сервиз - на колегата gal76 в Пловдив. Много точни хора.Благодаря колеги.
          Цена на удоволствието в Пловдив, че да знам колко % да сложа за Варна и какви пари да готвя?
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            cokata_23 написа:
            Цена на удоволствието в Пловдив, че да знам колко % да сложа за Варна и какви пари да готвя?
            Да не стане така, че да дойдеш ще ти е по-тънко от Варненския ремонт
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Опраскахме я вече. Съединител Valeo комплект - 266лв., качване колата на платформа, смяна на съединител, връщане колата на ход - 150лв. Да ми е честит новият съединител. В петък следобед ме остави по средата на една квартална уличка...
              Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                Опраскахме я вече. Съединител Valeo комплект - 266лв., качване колата на платформа, смяна на съединител, връщане колата на ход - 150лв. Да ми е честит новият съединител. В петък следобед ме остави по средата на една квартална уличка...
                Малко е скъп... Какъв комплект закупи точно?

Коментар

Airfan написа:
                  jenshen73 написа:
                  Комплекта е Valeo - феродо, слънце и лагер. Не съм ползвал отстъпка, можех да го взема за 225лв. Труда по съединителя е 100лв., а взимането с платформа и връщането на ход - още 50лв. Колата я правиха на 36км. от Варна. Към момента от съединителя съм доволен - около 300км. градско.
                  Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                    Airfan написа:
                    jenshen73 написа:
                    Комплекта е Valeo - феродо, слънце и лагер. Не съм ползвал отстъпка, можех да го взема за 225лв. Труда по съединителя е 100лв., а взимането с платформа и връщането на ход - още 50лв. Колата я правиха на 36км. от Варна. Към момента от съединителя съм доволен - около 300км. градско.
                    Валео в зелената опаковка ли?

Коментар

Да в зелена опаковка е. Предходният съединител пак е Valeo, но е сменян около 2003-2004та година според щампата върху него. Мога да препиша номерата от двата съединителя.
                      Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                      X