освен на картера да подпреш на друго няма но се подпира с дъска която да легне на голяма повърхност на картера другият вариант е да свалиш предния капак и да вържеш двигателя отгоре но не във всеки гараж става този номер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемен съединител JTD 105... към колегите сменяли
Collapse
X
-
Имам вериги и трисчотки за тях, както и куки на самия таван на гаража. Така ще мога да си регулирам височината много плавно. Правил съм го на старото фордче при ремонти по ДВГ, много добре се получаваТова ми е варианта, засега.
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
В крайна сметка колата отиде на сервиз поради липса на време за правене в домашни условия.Лагера е изпаднал на парчета като са сваляли кутията, махото е ок, и вече съм с ново Валео (благодарности на колегата mitaka_71 за бързата реакция)Голямо благодаря на колегата dobrujanetza, че ме насочи към правилният сервиз - на колегата gal76 в Пловдив. Много точни хора.Благодаря колеги.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:В крайна сметка колата отиде на сервиз поради липса на време за правене в домашни условия.Лагера е изпаднал на парчета като са сваляли кутията, махото е ок, и вече съм с ново Валео (благодарности на колегата mitaka_71 за бързата реакция)Голямо благодаря на колегата dobrujanetza, че ме насочи към правилният сервиз - на колегата gal76 в Пловдив. Много точни хора.Благодаря колеги.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:cokata_23 написа:В крайна сметка колата отиде на сервиз поради липса на време за правене в домашни условия.Лагера е изпаднал на парчета като са сваляли кутията, махото е ок, и вече съм с ново Валео (благодарности на колегата mitaka_71 за бързата реакция)Голямо благодаря на колегата dobrujanetza, че ме насочи към правилният сервиз - на колегата gal76 в Пловдив. Много точни хора.Благодаря колеги.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Опраскахме я вече. Съединител Valeo комплект - 266лв., качване колата на платформа, смяна на съединител, връщане колата на ход - 150лв. Да ми е честит новият съединител. В петък следобед ме остави по средата на една квартална уличка...Steliyan's Life!
Коментар
-
Airfan написа:jenshen73 написа:Опраскахме я вече. Съединител Valeo комплект - 266лв., качване колата на платформа, смяна на съединител, връщане колата на ход - 150лв. Да ми е честит новият съединител. В петък следобед ме остави по средата на една квартална уличка...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Airfan написа:jenshen73 написа:Опраскахме я вече. Съединител Valeo комплект - 266лв., качване колата на платформа, смяна на съединител, връщане колата на ход - 150лв. Да ми е честит новият съединител. В петък следобед ме остави по средата на една квартална уличка...
Коментар
-
Да в зелена опаковка е. Предходният съединител пак е Valeo, но е сменян около 2003-2004та година според щампата върху него. Мога да препиша номерата от двата съединителя.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар