Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Манипулация на турбо компресор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Манипулация на турбо компресор

Възможно ли е да се премахне турбо компресор от Пунто 1.7ТД и да се замени с турбо от Фиат браво 1.9 ТДИкакви за пулсовете и минусите след тази манипулация на турбо компресор !

какво целиш?
    Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

И престанете веднъж за винаги с това ТДИ, това не е автомобил на ВАГ Груп.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега несе ядосваи толкова какво толкова съм написал! Целта ми е спестяване на пари, вместо да купувам турбина за пунто ще се вземе без пари от едно катастрофирало браво!

Коментар

Ta4kata написа:
          Колега несе ядосваи толкова какво толкова съм написал! Целта ми е спестяване на пари, вместо да купувам турбина за пунто ще се вземе без пари от едно катастрофирало браво!
          Ами и пунтото и бравото са TD, т.е. няма i в края. Смисъла на i-то в повечето случаи е интеркулера, но при VAG групата не е задължително да има междинен охладител за да е кръстен двигателя TDi(TDI). Вярвам, че ще получиш адекватен отговор, но според мен двете турбини са различни.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

i-то при ВАГ обозначава директното впръскване в дизелите им.
            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

С една дума няма да стане тази работа която си мисля .Как да разбера дали катализатора работи или е запушен, ако го махна и сложа права тръба ще се повиши ли шума в купето ще стане ли дразнещ !

Коментар

Ta4kata написа:
                С една дума няма да стане тази работа която си мисля .Как да разбера дали катализатора работи или е запушен, ако го махна и сложа права тръба ще се повиши ли шума в купето ще стане ли дразнещ !
                на дизел не
                Punto JTD
                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Слагам правата тръба и няма какво да се лигава, пробвам ако няма никаква разлика си въстановявам катализатора ако има промяна се оставя с тръбичката

Коментар

Working...
                  X