Абе в самолет може той е на керосин. Ти представяш ли си самолет на дизел като се разтрака и половината пътници са се изпонас**ли вътре от страх.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газовете от дизеловите двигатели - канцерогенни!
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Абе в самолет може той е на керосин. Ти представяш ли си самолет на дизел като се разтрака и половината пътници са се изпонас**ли вътре от страх.
Коментар
-
S_BANKOV написа:той дизела върви и с олио с аромат на мекици.Все си меслех че керосина е поскоро към бензинитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Комбинирай с бозичка в по големи количества и гледай да е прясна че иначе проблем при впръскаванетоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:S_BANKOV написа:Комбинирай с бозичка в по големи количества и гледай да е прясна че иначе проблем при впръскаванетоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Разбрал, не разбрал важно е лаф да става Чувал ли си че Алкохолиците умирали от рак на черния дроб, пушачите от рак на белия дроб а всичко останали от обикновен рак.То че ще се мре е ясно, тъй че ръчкай дизела в обороти и си гледай кефа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Разбрал, не разбрал важно е лаф да става Чувал ли си че Алкохолиците умирали от рак на черния дроб, пушачите от рак на белия дроб а всичко останали от обикновен рак.То че ще се мре е ясно, тъй че ръчкай дизела в обороти и си гледай кефа.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
В днешно време реактивните самолети летят основно с Jet A-1 или JP-8, което е Jet A-1 с противоледена и антикорозионна съставки, но и двете са съвсем малко различно от дизела. Аз лично с очите си съм виждал как се зареждат чисто нови джипове Тойота директно от цистерната за Jet и си работят без абсолютно никакви проблеми.
Коментар
-
Airfan написа:Xaus написа:Оооооо не моем ви слушам..... На мен само една статистика ми се върти из главата , че запалените коли при ПТП едва 5% са дизелови. А тва кой го казва че е Канцерогенен дизела?!?!?!?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Airfan написа:Xaus написа:Оооооо не моем ви слушам..... На мен само една статистика ми се върти из главата , че запалените коли при ПТП едва 5% са дизелови. А тва кой го казва че е Канцерогенен дизела?!?!?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар