търся болт за ангренажно колело към колянов вал за Брава 1.9 Д 63 к.сили лява резба!!!намерих 20 болта от ТД, но са фи 16 на резбата, а моя е фи 14. май двигателя ми е отдукато, също с климатик. кажете материал за болт да споделя със стругаря, после на закаляване в Пазарджик. благодаря Ви предварително. В. Пловдив
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СКЪСАН БОЛТ НА КОЛЯНОВ ВАЛ
Collapse
X
-
Приятел минах по твоя път.Ангренажното колело се осигурява със шпонка-тя носи усилието.Кажи му на твоя стругар да го дялне от по-голям болт ако иска.Аз го направих като шпилка с лява-дясна резба и гайка накрая.Аксиалното усилие е малко и не може да скъса и нормален-неподобрен-болт.УспехУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
FGRC написа:Иди си купи нов или от морга.Какво ще закаляваш.Майстора ти май е прегрял.В Силистра продават заготовки за направа на болтове ,но засега имат само за дясна резба.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: СКЪСАН БОЛТ НА КОЛЯНОВ ВАЛ
ВАрденски написа:търся болт за ангренажно колело към колянов вал за Брава 1.9 Д 63 к.сили лява резба!!!намерих 20 болта от ТД, но са фи 16 на резбата, а моя е фи 14. май двигателя ми е отдукато, също с климатик. кажете материал за болт да споделя със стругаря, после на закаляване в Пазарджик. благодаря Ви предварително. В. Пловдив
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар