Здравейте! Имам 2 проблема по колата 1вия - когато завия волана на ляво или на дясно почва да свири проверих хидравличното масло всичко е наред и на вид е добре но много ме притеснява да не е нещо сериозно2рия винаги колата свири при запален двигател на какво се дължи това??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Мареа 1,9 ТД
Collapse
X
-
Re: Проблем с Фиат Мареа 1,9 ТД
vurtne написа:Здравейте! Имам 2 проблема по колата 1вия - когато завия волана на ляво или на дясно почва да свири проверих хидравличното масло всичко е наред и на вид е добре но много ме притеснява да не е нещо сериозно2рия винаги колата свири при запален двигател на какво се дължи това??Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Re: Проблем с Фиат Мареа 1,9 ТД
Dido_Lyubenov написа:vurtne написа:Здравейте! Имам 2 проблема по колата 1вия - когато завия волана на ляво или на дясно почва да свири проверих хидравличното масло всичко е наред и на вид е добре но много ме притеснява да не е нещо сериозно2рия винаги колата свири при запален двигател на какво се дължи това??Ludacris - Whats Your Fantasy
Коментар
-
vurtne написа:S_BANKOV написа:Мда, някой от тях движи хидравличната помпаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар