pr_00f написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD 105/110 - кой е сменял водна помпа?
Collapse
X
-
Airfan написа:Ти на ангренажа колко мислиш да му навъртиш?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Airfan написа:Ти на ангренажа колко мислиш да му навъртиш?
Коментар
-
Airfan написа:pr_00f написа:Aз като сменях ремъците и ролките забравих водната помпа Резултата беше че есента лекинко ми изчезна парното ( ремъци и ролки на на 45к км)И се наложи да влизам по спешност в бокса, а труда си е като за смяна на ангренаж.
Коментар
-
Според мен смяната е задължителна ,че после стават двойни работи както ги свърших аз!НЕ я смених със смяната на ремъка и след 10К хоп колата рязко загря за 1 км разтояние!БЕше превъртяла турбинката понеже е пластмасова!Старите хора имат една много хубава приказка "Като не сереш един път както трябва сереш два пъти" :D
Коментар
-
ivel написа:така ,ама от оригиналното по-здраво няма,така че ако се експлоатира добре-с качествен антифриз няма проблем
Коментар
-
Airfan написа:pr_00f написа:Aз като сменях ремъците и ролките забравих водната помпа Резултата беше че есента лекинко ми изчезна парното ( ремъци и ролки на на 45к км)И се наложи да влизам по спешност в бокса, а труда си е като за смяна на ангренаж.
Коментар
-
chaveto написа:ivel написа:така ,ама от оригиналното по-здраво няма,така че ако се експлоатира добре-с качествен антифриз няма проблемLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Ако не се лъжа няма лагер там, а втулка. Допускам 1% да не съм го видялПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Aко авторът на темата прецени, може да пусне и анкета по въпроса. И мен ме вълнува този въпрос, защото ме чака смяна на ангренажния комплект. А хич не ми се слагат некачествени части, вместо работилата, но качествена и в момента безпроблемна помпа.А най-вече ме интересува дали опасността от повреда на помпата (стара или нова) води само до теч на антифриз или може да скъса ремъка.
Коментар
-
cheruna написа:Aко авторът на темата прецени, може да пусне и анкета по въпроса. И мен ме вълнува този въпрос, защото ме чака смяна на ангренажния комплект. А хич не ми се слагат некачествени части, вместо работилата, но качествена и в момента безпроблемна помпа.А най-вече ме интересува дали опасността от повреда на помпата (стара или нова) води само до теч на антифриз или може да скъса ремъка.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар