От скоро съм в този форум,и затова предварително се извинявам ако темата вече е разисквана .Утре ще си купувам BRAVO 1.9 JTD.От пръв поглед ми грабна окото.Та проблема е,че след като запаля колата индикацията на таблото(за свещите) започва да мига за около 10-15 сек. след което угасва.Това проблем ли е или е нормално??? И да попитам, добро решение ли е за кола :D 1.9 JTD 2000г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикация на подгревните свещи на JTD
Collapse
X
-
Ама това не е проблем да знаеш те си примигват отначало може би не 10-15 сек а 5 сек докато подгреят и палиш нямаш грижи! Иначе мога самоо да те поздравя за избора няма да съжаляваш. Предполагам знаеш но разхода извънградско трябва да ти е 5/100км с вкл. климатик и 2-ма души в колата, градско на мен ми е 7,6 и това е много тъй като я карам студена! Успех и пусни снимки!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Тази страница ще ти е много полезна :http://brava.hit.bg/teh.htmlако имаш каквито и да е въпроси питай ще се опитам да ти кажа всички подробности около първоначалното обслужване! Виз задната чистачка дали работи и пръска, фаровете дали са регулирани и дали работят машинките, климатика дали става зима още като го пуснеш! мотора трябва да ти поддържа (като казвам поддържа искам да кажа за се е заковала стрелката) на 850об/мин на празен ход! турбото дали се включва и дали работи нормално поне на звук направи и диагностика в Супер Дизел и не се доверявай на това че са и сменени консумативите!!! Смени си всичко и то с качествени, че с тези мотори не трябва да се прави компромис с нищо(масло, гориво, анг. ремък, и др.)Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар