emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко от вас са сменяли разпръсквачи на jtd моторите
Collapse
X
-
Ще помоля четящите тази тема, да осмислят внимателно написаното и да не вярват на 1ия пост в нея, който на тях има допада(устройва).Диагностика по интернет почти никога не се прави, както и болест по интернет не се лекува.В това число включвам и себе си, моите мнения също трябва да са преглеждат под лупа.Това по повод няколко запитвания от колеги, тръгнали веднага да сменят нозли, защото колегата ivel бил писал нещо си в темата.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Ще помоля четящите тази тема, да осмислят внимателно написаното и да не вярват на 1ия пост в нея, който на тях има допада(устройва).Диагностика по интернет почти никога не се прави, както и болест по интернет не се лекува.В това число включвам и себе си, моите мнения също трябва да са преглеждат под лупа.Това по повод няколко запитвания от колеги, тръгнали веднага да сменят нозли, защото колегата ivel бил писал нещо си в темата.
Коментар
-
ivel написа:не само количеството излишно гориво е критерий,но и доброто разпрашаване,а това се вижда само на стенда
Коментар
-
Преди смяната на разпръсквачите и аз имах леко завишени стойности на връщаната нафта, а така също клатеше на 1600-1700 об и трудно можеха да се задържат точно тези обороти на място. Сега вече не е така - може спокойно да се поддържат 1600 - 1700 оборота без да клати мотора, но аз не съм имал проблеми с пушене, трудно палене, тресене на празен ход или друго. Единствено имах съвсем леко придърпване, както е описано в другата тема, което изчезна след смяната на разпръсквачите. Смених ги, тъй като се организирахме и купихме групово разпръсквачи на добра цена. Иначе и до сега щях да карам със старите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар