Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак тоя дизелак
Collapse
X
-
puntotras написа:Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!
Коментар
-
Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намеришП.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервизВ тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела))Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
iko79 написа:Чул съм много добри отзиви за майстор на такива помпи в Ловеч. Знам, че всички с дизелови коли в Плевенска област ходят при него. Ако имате интерес ще се опитам да му намеря кординатите.puntotras написа:Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намериш П.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервиз В тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела))
Коментар
-
аз в понеделник вечерта ще карам мойта кола на един майстор на помпи лукас в долно езерово за да може сутринта да ми измери компресията да види дюзите и след това помпта , казват че ги оправял помпите а и като ходих ми вика на ей това е като твойта помпа, на един форд мондео но неразбрах какво и правише.Питах го за каква сума става дума при ремонта на помпата ако е от нея а той ми вика ааааа там не се знае може да са много работи.Като му е закарам ще пиша за резултатитеFiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
reiban написа:doofiat колко километра мина като осети разликата и , имаш ли идея какво да направя да сложа пак добавка ама резервоара ми е пълен има към 50.А съм се уговорил за понеделник вечерта да е карам на сервиз а ми се иска пак да пробвам с добавка
Коментар
-
Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка :D За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.
Коментар
-
doofiat написа:Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка :D За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар