jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренажен ремък 2,4Jtd
Collapse
X
-
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Гейтс 47лвИНА 105лв на 45СКФ приблизителни цени като ИНАДайко к-т 156лвИНА к-т 215лвРоулънд или нещо такова к-т 220лвТова са цени без отстъпка.Рикамби..... ремък 80лвролка автоматична 170лвпаразитна 50лв.Водна помпа 211лв, но няма налична. Това си е от Ауто Италия. Лошото е, че там няма отстъпка Водна помпа има на няколко фирми. Графт, ДМС, Валео, Метели, Валери, Хепо.....Ремъците и ролките е ясно, че ще взема оригинал, но водна помпа на коя да заложа.
Коментар
-
С абсолютна точност мога да кажа за едно БМВ 1,6. Собственика го продаде на един търговец на зърно, от тези, дето постоянно обикалят по обекти.В момента на продажбата е бил на 85 000, ама зърнаря бил убеден, че е с верига. След 3 години дойде при мен да купува предна броня и се заприказвахме, не беше сменял нищо! Минал около 55 000... Свалих ремъка, не беше фрапиращо нацепен. Дайко.Преди години на моята Застава сръбски ремък изкара 90 000.А като знам какви нацепени съм свалял от нов внос, кой знае колко са карани. Поинтересувайте се колко дават живот, не гаранция, производителите.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Разликата между оригиналния комплект и този на Дайко е само в ремъка.В оригиналния комплект обикновено ремъка е ФПТ. Ролките са едни и същи.Но също така не знам по каква причина съм виждал оригинален комплект с ремък на Дайко. Демек двата варианта са едно към едно.Общо взето все тая какво ще сложиш в случая.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:jenshen73 написа:предпочитам като си купя ремък - да ми дадат гаранция за него, както и за всички ролки, накладки и прочие дреболяк, който купувам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Досега на моята съм сменял 4 ремъка Дайко.Сменям ги на 60к км.Първите 3 като ги свалих имаха съвсем леки следи на напукване и можеха да изкарат сигурно още толкова.Последния сдаде на 56к.Не знам, но му бяха изпадали 2/3 от зъбите.Сега след ремонта сложих Гейтс и ролки Ина.Ще видим колко ще го бъде.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
jimi69 написа:колега би ли споделил колко кинта искат за смяната, или сам ще си го правиш ?Аз , като сменях не видях частите какви са и ми казаха, че е най-скъпия но не вярвам на никой докато не видя, и ми предстои смяна след 10 000км. Външно обслужване направих вече около ангренажа остана само ангренажа да направи 50 000км :D (само пари искат тия коли, ще си купя байк накрая )Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
chave, пиши какво точно си взел като марка и съответните цени. donnna на кривия *** и космите му пречат. Аз и с Фиато и сега с Ланчията все една и съща песен чувам, ама не им обръщам внимание Договарям цената преди да вдигна капака"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:chave, пиши какво точно си взел като марка и съответните цени. donnna на кривия *** и космите му пречат. Аз и с Фиато и сега с Ланчията все една и съща песен чувам, ама не им обръщам внимание Договарям цената преди да вдигна капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар