Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило - сменяли ли сте датчик колянов вал ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило - сменяли ли сте датчик колянов вал ?

Интересно ми е да видя, почнаха ли да сдават багажа масово , като при Браво/а/Мареа.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Re: Стило - сменяли ли сте датчик коляно вал ?

emzo написа:
    Интересно ми е да видя, почнаха ли да сдават багажа масово , като при Браво/а/Мареа.
    +1 ама ти знаеш.
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

Коментар

Смених го преди десетина дни.Бях се пристроил за ляв завой на Водната палата.Дойде моят ред,забих първа и дотам.Веднага пуснах аварийките.Зад мен имаше една кака с бяло Стило.По-назад някакви селски калъфи ми се разсвириха.Все едно съм спрял за кеф по средата на кръстовището.На скорост и на стартер успях да се измъкна и ги нахраних хубавичко. След около 30-40 минути,като поизстина запалих и се прибрах.Пак ми загасна точно пред гаража.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
        Смених го преди десетина дни.Бях се пристроил за ляв завой на Водната палата.Дойде моят ред,забих първа и дотам.Веднага пуснах аварийките.Зад мен имаше една кака с бяло Стило.По-назад някакви селски калъфи ми се разсвириха.Все едно съм спрял за кеф по средата на кръстовището.На скорост и на стартер успях да се измъкна и ги нахраних хубавичко. След около 30-40 минути,като поизстина запалих и се прибрах.Пак ми загасна точно пред гаража.
        Ама Ви е лесно вече като знаете, нали? А аз преди 4 години имах желание да я оставя там дето е изгаснала и да я запаля...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да си призная честно, и в мен се породи желание за запалване.Викам й-мама ти и жабарския курник,да изгаснеш в центъра на града и да клепа половин час да те чакам да изстинеш,това ти беше.Айде в мобилето. Обаче на другия ден като смених датчика и я подкарах пак и се смилих.
          Octavia RS

Коментар

Да бе, затва ми загря телефона да ме питаш кой датчик
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Така де.Разпитвах къде е,за да организирам мероприятието по подмяната-подемник или пред нас. Чак пък да съм ти загрял телефона...Щом се плашиш от точно две обаждания
              Octavia RS

Коментар

Чак подемник, питай Росен, как го смени неговия на крик само
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи трябва да имаме резервен в багажника.Това ли е той-БОш 0 281 002 474.Стило 1,9 жтд.
                  Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Аз забих ей този:
                    Прикачени файлове
                    Octavia RS

Коментар

FGRC написа:
                      Значи трябва да имаме резервен в багажника.Това ли е той-БОш 0 281 002 474.Стило 1,9 жтд.
                      То да е само той, че само него да носим...По хубаво по-малко да знаем.ПС Моят ме остави насред лято в задръстване между Крайморие и Бургас. Ей тъй, както се прибирах от плаж - вкиснат, солен и песъчлив...Дорева ми се.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

emzo написа:
                        Чак подемник, питай Росен, как го смени неговия на крик само
                        Страаааашно приключение беше. Не искам да си спомням. Трябват две ръце, а пък няма място и за една.Red Storm и аз сложих същия.
                        Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                        Chevrolet Aveo

Коментар

А може ли да се смени ако стане нещо по път от нас самите ,нещо по специална ли е смяната и като цена колко струва за да си имаме в багажника и такава принадлежност. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            А може ли да се смени ако стане нещо по път от нас самите ,нещо по специална ли е смяната и като цена колко струва за да си имаме в багажника и такава принадлежност. :D
                            Струва 60-65лв. Смяната е за 10 минути ако знаеш къде се намира. При JTD105 на Мареа се държи на 1 болт. По-лесно е да изчакаш да поизстине и да я палиш, а като стигнеш в града - да сменяш.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                            X