Интересно ми е да видя, почнаха ли да сдават багажа масово , като при Браво/а/Мареа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - сменяли ли сте датчик колянов вал ?
Collapse
X
-
Смених го преди десетина дни.Бях се пристроил за ляв завой на Водната палата.Дойде моят ред,забих първа и дотам.Веднага пуснах аварийките.Зад мен имаше една кака с бяло Стило.По-назад някакви селски калъфи ми се разсвириха.Все едно съм спрял за кеф по средата на кръстовището.На скорост и на стартер успях да се измъкна и ги нахраних хубавичко. След около 30-40 минути,като поизстина запалих и се прибрах.Пак ми загасна точно пред гаража.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Смених го преди десетина дни.Бях се пристроил за ляв завой на Водната палата.Дойде моят ред,забих първа и дотам.Веднага пуснах аварийките.Зад мен имаше една кака с бяло Стило.По-назад някакви селски калъфи ми се разсвириха.Все едно съм спрял за кеф по средата на кръстовището.На скорост и на стартер успях да се измъкна и ги нахраних хубавичко. След около 30-40 минути,като поизстина запалих и се прибрах.Пак ми загасна точно пред гаража.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да си призная честно, и в мен се породи желание за запалване.Викам й-мама ти и жабарския курник,да изгаснеш в центъра на града и да клепа половин час да те чакам да изстинеш,това ти беше.Айде в мобилето. Обаче на другия ден като смених датчика и я подкарах пак и се смилих.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
FGRC написа:Значи трябва да имаме резервен в багажника.Това ли е той-БОш 0 281 002 474.Стило 1,9 жтд.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:А може ли да се смени ако стане нещо по път от нас самите ,нещо по специална ли е смяната и като цена колко струва за да си имаме в багажника и такава принадлежност. :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар