От къде може да взима въздух колата, карах е на майстор да види защо пали трудно и някой път си вдига сама оборотите и той ми каза че взима отнякъде въздух, каза ми да търся от резервоара до нафтовата помпа ама това си е доста нерви в това горещо време. Моля някой ако имал същия проблем и го е отстранил да сподели как и от къде Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАРЕА 1,9 TD100 взима въздух, от къде?
Collapse
X
-
начина по който ми каза да проверя е да започна да проверявам всички маркучи и съединения от резервоара до помпата но първо за да съм сигурен че взема въздух да сложа един прозрачен маркуч някаде около помпата за да се види със сигурност дали взима въздух , но сега са големи жеги и въобще не ми се занимава с колатаFiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
reiban написа:doofiat- помпата lucas ли ти е , ако да тоз майстор ми каза че те така правели когато от някаде взимат въздухSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
reiban написа:Nino- каде се намира тази тапа лесно ли се виждаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Не съм сменял горивния филтър скоро. Карам с него вече 15 000 км. А тази сутрин едва запалих, три пъти опитвах и най-накрая запали. А предните сутрини нямаше проблеми. Някаква идея от къде може да е? С тоя дизел се побърках. Сега мисля да си взема отпуск и да я карам на сервиз Лукас,че на последната среща в пицария Поли, един колега ме посъветва да ходя там да ми сменят някакви гумички на помпата,които много често се износвали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар