Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бучене в купето след 60-70км

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jimi69 написа:
    kristiyan.dimitrov написа:
    Вдигнах я на крика, пробвах и 4-те гуми. Единствено предна дясна има малък луфт и като я развъртя се чува едно леко почукване(при висока скорост е логично да се превръща в бучене това почукване).Може би от там идва проблема. След празниците ще я закарам на майстор и той да види и ако е това да го оправя, докато не е станало по-зле.
    ако не ти се дават пари може така да я караш. Той лагера може да си вие и пак да си върви ама е гадно шуми много. Аз знам, че една кола ако стои дълго на 1 място и не се кара заминават лагерите, така, че им тряя жега да са добре
    Точно на предно колело ... Колега сменяй лагера преди да си се омятал някъде ! На задно колело не е толкова опасно, но на предно не рискувай с такъв лагер. особено ако настъпваш като мен.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Re: Бучене в купето след 60-70км

kristiyan.dimitrov написа:
      като влизам в лек завой изчезва за секунда-две
      Най вероятно преден лагер на главина. Първо виж при какъв завой изчезва ляв/десен.За да си най сигурен, вдигаш предницата или цялата кола във въздуха. Един се качва и я засилва на 5-та до към 60км. Гаси двигателя, изключва от скорост..... да останат само гумите да се въртят. Докато спират да се въртя ти или някой друг слуша от коя гума идва бученето. Какъвто и лагер да е не я карай така, може да блокира и да се претрепеш.

Коментар

Шума изчезва и при ляв и при десен завой.Иначе на майстор я закарах вчера..даже на трима майстори и накрая три различни диагнози От лагери на главина,лагери на скоростите та до лошо шумо-изолиране , което ми звучи направо идиотско... Проблема трябва да бъде отстранен и започваме от смяна на лагерите отпред,колата я караме от 3г навъртяни са и много километри та дори шума да не е от тях една смяна няма да им дойде зле. Ще видим след смяната ще има ли тишинка в купето вече

Коментар

Е то варианта е да вият и двата, когато я напъваш в завой един от лагерите спира да шуми и си мислиш, че шума изчезва. Шума просто намалява и това те заблуждава.

Коментар

Сменихме лагерите на главината и звука изчезна.Направо сега ми се вижда като рай в колата,тихичко приятно за каране направо чудно :D

Коментар

Working...
            X