Колеги карам вече 7-ма година фиатка мареа ТД 100, ама тия дни ме предаде. Отхлупих и главата и кво да видя: гарнитурата цъфнала между 2 и 3 цилиндър. Като погледнах се изненадах - гарнитурата беше от клингирит. Бях чувал че тия коли са с метални гарнитури- това вярно ли е? Като разглабях мотора всички скоби за водните съединения и турбото бяха от така наречените "оригинални", т.е. не могат да се ползват втори път. Възможно ли е тая кола да е излязла от завода с такава гарнитура. Сега се чудя каква гарнитура да сложа. Помагайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТД 100 издуха гарнитура
Collapse
X
-
avent написа:Как каква бре колега, нова слагай разбира се. Сложи си ВИКТОР РЕЙНЦ или ПАЙЕНAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Има варианти и за двата вида гарнитури,мога да ти дам номерата по Рейнц, 61-35620-00 -тази е клингиритената и цената и е около 70лв., 61-35625-00 -тази е металната и нейната цена е около 90лв.Говорим за марката Рейнц,вече Пайена е по-евтин.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Re: TD 100 издуха гарнитура
totu написа:Благодаря колега за изчерпателния отговор.Поставих метална гарнитура на VIKTOR REINC за по-сигурно.Пробвах вече колата и се държи добре. Надявам се да не ми прави повече такива номера.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар