Приятелю,това което е на графиката е за статичната центровка.Става дума за хода на буталото на помпата в мм. спрямо положението на коляновия вал ГМТ.Тази центровка се прави със часовников индикатор и именно за него се отнасят тези цифри.Това е вишия пилотаж в центровката на ГНП към мотора и поздравявам всеки който го прави по този начин.Общото е че и двете помпи са БОШ.Тази на ТД75 е механична,а на ТД125 е с изцяло електронно управление(няма жило за газта).На ТД100 умишлено не се показват тези данни защото началото на помпата е регулирано заводско(не че неможе да се променя).Би било редно в тази таблица да напишат че за ТД100 се използва инструмент а не че някой си се грижи за статичния аванс.Помпата на ТД125 също има авансаторен клапан и прави същото като този на ТД100.Мисля че ми хвана мисълта.Поздрави!
Да, благодаря за пояснението! Наистина много ме озадачи тази таблица, защото знам че си има авансаторен клапан на ТД125, но исках да прочета компетентно мнение по въпроса. Пък и малко съм скаран с английския ... не съм схванал описанието явно Я кажи сега, проблем ли е че на колегата avent на колата, предварението е 3 градуса при празен ход на ДВГ ? Няма да споря, защото не знам отговора на този въпрос. :D Кажи колко трябва да е, че да знам в случай на нужда.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар