Здравейте искам да попитам имам Марея 1.9тд 100коня може ли да сменя двигателя с 2.4жтд става ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли смяна на двигател 1.9тд 100коня с 2.4жтд
Collapse
X
-
Re: Става ли смяна на двигател 1.9тд 100коня с 2.4жтд
vuldzhev написа:Здравейте искам да попитам имам Марея 1.9тд 100коня може ли да сменя двигателя с 2.4жтд става ли?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
vuldzhev написа:мерси за отговорите,чудех се защото моя двигател май прегря и се чудя дали да го правя или да купя друг незнам кое ще ми излезе по-евтино?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
vuldzhev написа:смених 1 гарнитура,на водата където влиза в двигатела,обаче продължава да хвърля вода откъм агренажния ремък,а знам,че там е и водната помпаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Тя не е кой знае каква гарнитура това е на 1 алуминиева тръба от едната страна влиза единия голям маркуч,а от другата влиза маркуча от разшерителя и до него влиза в двг-то е от там към двг-то течеше свалих го и го оправих,обаче в последствие се оказа,че тече и от водната помпа,не съм разглабял двигателя,а помпата незнам как да е сваля,то трябва да се зацепва двг-то след смяна а не знам как.
Коментар
-
Да, свалят се пистовия и ангрнажния ремък, за да се смени водната помпа. По принцип не е кой знае колко сложно, но трябва много да се внимава със зацепването на ангренажа, иначе може да стане голяма боза.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар