Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за Лисан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане за Лисан

Колеги,интересува ме някой от вас дали има наблюдения от чип тунинг на жтд мотори правен при Лисан.Предварително благодаря на всички отговорили.
    Fiat Marea Weekend JTD 105

кола

Ти кво да не чакаш колата да литне 10 коня едва ли да ги усетиш като са умрели -15 питай ЕМЦО то ще ти каже дали има ефект.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Моята е чипосвана при Лисан от предния собственик и се държи много добре. Както той се изрази - преди това е била ’спряла’. Мерихме ги с на Емзо Стилото на италфеста - вървяха еднакво. Малко повече хапва, особено на градско, ама май е от моя крак. И борд компира яко лъже в разхода - това е сигурно.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Моята е чипосвана при Лисан от предния собственик и се държи много добре. Както той се изрази - преди това е била ’спряла’. Мерихме ги с на Емзо Стилото на италфеста - вървяха еднакво. Малко повече хапва, особено на градско, ама май е от моя крак. И борд компира яко лъже в разхода - това е сигурно.
        Явкаааааааааа, 101 пъти ти казах, че те минавам, може да е с 1 калник, но те минавам.Туй не е равно А иначе алфетката ти има много още мегдан.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Yavor написа:
          Явкаааааааааа, 101 пъти ти казах, че те минавам, може да е с 1 калник, но те минавам.Туй не е равно А иначе алфетката ти има много още мегдан.
          Минаваш ме, да, ама с по- лекото Стило...Знам че в колата и има мегдан, но така съм доволен как върви, а не е на ръба на възможностите си. Па ти така се изказа сякаш колата не върви грам... Не ми трябва кола която да ми се чупи непрекъснато... То стига едно отелване на турбото да те върне хилядарка назад и после колкото и да чипосваш болката си остава Макар че за проба бих позволил да я ремапнем лекинко ако ти се занимава, искам да видя каква ще е разликата.

Коментар

1480кг ! и беше със 17ки Аз повече дизели не карам Явка, че после ми е тъжно, ревливо, хаха.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              1480кг ! и беше със 17ки Аз повече дизели не карам Явка, че после ми е тъжно, ревливо, хаха.
              Не ти е ревливо, просто ти сълзят очите от миризмата на новото ти гориво... То алфата ако я премеря, особено с мене вътре и бас-каси, усилватели и незнам си какво, сигурно съм на 1600-1700 килограма... Каталожно е 1360кг, аз съм 110 кила и т.н Стилото го дават 1310 кила, а и ти си поне 20 кила под мене... Ей ти калника разлика Ама оспамихме с тебе както винаги темата на човека... :P

Коментар

Явор = 110кг.110-20 = 90 , шшшш Явка много са ти грешни сметките бре, ти ме изкара слон.А по темата = докато не иде и не пробва, няма да разбере
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                X