Колеги,интересува ме някой от вас дали има наблюдения от чип тунинг на жтд мотори правен при Лисан.Предварително благодаря на всички отговорили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за Лисан
Collapse
X
-
Моята е чипосвана при Лисан от предния собственик и се държи много добре. Както той се изрази - преди това е била ’спряла’. Мерихме ги с на Емзо Стилото на италфеста - вървяха еднакво. Малко повече хапва, особено на градско, ама май е от моя крак. И борд компира яко лъже в разхода - това е сигурно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Моята е чипосвана при Лисан от предния собственик и се държи много добре. Както той се изрази - преди това е била ’спряла’. Мерихме ги с на Емзо Стилото на италфеста - вървяха еднакво. Малко повече хапва, особено на градско, ама май е от моя крак. И борд компира яко лъже в разхода - това е сигурно.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Моята е чипосвана при Лисан от предния собственик и се държи много добре. Както той се изрази - преди това е била ’спряла’. Мерихме ги с на Емзо Стилото на италфеста - вървяха еднакво. Малко повече хапва, особено на градско, ама май е от моя крак. И борд компира яко лъже в разхода - това е сигурно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
emzo написа:1480кг ! и беше със 17ки Аз повече дизели не карам Явка, че после ми е тъжно, ревливо, хаха.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар