Колеги с тая Мара нещо не искаме да се разбираме и това си е...След като спуках картера и го заварих , след монтажа колата си работи идеално , ОБАЧЕ....преди си палеше и работеше на 1000 оборота , и като позагрее малко и си ги сваля на 600-700, а може и по-малко да са били , нямам точен спомен !Сега пали без проблеми , върви си без проблеми , не харчи видимо повече , няма някаква разлика в държанието на колата ...НО.......сега пали на 1000 оборота и не мърда от там ...колкото и да загреее и перката да се включи никаква промяна в оборотите , запали ли , залепва ги на 1000 и това си е....Ако някой има някаква идея какво може да е станало .?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обороти на Марея ТД100- 1000об/мин
Collapse
X
-
Re: Обороти на Марея ТД100- 1000об/мин
tomito9902 написа:Колеги с тая Мара нещо не искаме да се разбираме и това си е...След като спуках картера и го заварих , след монтажа колата си работи идеално , ОБАЧЕ....преди си палеше и работеше на 1000 оборота , и като позагрее малко и си ги сваля на 600-700, а може и по-малко да са били , нямам точен спомен !Сега пали без проблеми , върви си без проблеми , не харчи видимо повече , няма някаква разлика в държанието на колата ...НО.......сега пали на 1000 оборота и не мърда от там ...колкото и да загреее и перката да се включи никаква промяна в оборотите , запали ли , залепва ги на 1000 и това си е....Ако някой има някаква идея какво може да е станало .?
-
Много мерси за насоките , ще погледна къде какво съм пипал да не съм откачил нещо , защото след като сложих картера първият път се оказа , че смукателя на помпата не дърпаше масло , и свалих капака на клапаните за да съм сигурен , че не хвърля масло! , Дали има вариант там някъде нещо да съм откачил и после да не съм закачил?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Проблема се оказа моя грешка , ограничителя на жилото го бях напънал малко и се беше преместил , и беше освободил палеца и колата си държеше 1000 оборота , сега си го фиксирах където трябва и всичко си е ОК !Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар