Казаха ми, че най малкото е на 300 000, но проблема е дошъл не от изминатите километри!На времето е била прегрявала и са направили нещо не като хората... обясняваха ми какво, но не можах да вдяна В крайна сметка сега всичко е наред и ново- шлайфани цилиндри и нови бутала за първи ремонт... списъка е дълъг-работено е не само по двигателя!
Радвам се че все още има хора, които са достатъчно луди и споделяме обща диагноза!! Аз наскоро напълно ревизирах един двигател 1.6 и го метнах на ежедневката защото 1.4ката беше поизнемощяла и тя на около 300 хиляди. :D
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Тя направо си е супер, много запазена, като се има предвид и годините и. :D Рядко има такива екземпляри по пътищатаща,сигурен съм, че въпреки глезотийте на съвременния автомобил,тая колца е в пъти по евтина за подръжка,пък да не казвам, и здравина.Карай си я с здраве, колата е да ни върши работа,и безаварийни километри ти пожелавам оттук нататък, като я гледам в какво състояние е, има бая хляб в нея....
Благодаря! Безаварийни и на теб Пусти Фиати мн. ги харесвам. В моя град има само още две Типота и те са бензин- викам нимой* трябва да я оправя... отива към ретро вече ))
ААААААААААА супер, толкова стегнато Типо отдавна не бях виждал. Много ме изкефи, добре, че не послуша съветите на предишната страница! Перфектна работа! Свети направо. Със здраве да си го караш. Ако му боядисаш предната броня и му намериш оригинални лети джанти ще стане трепач. :D
Да наистина останаха някои довършителни работи- в тях влиза и бронята Трябва да открия и волан, понеже клаксона не работи... Отвътре иначе е доста запазена Благодаря!
Коментар