Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tipo- син пушек

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tipo- син пушек

Типото се *разкадя миналото лято . Зимата го затрупа снега на мн. кофти място и почти не е карано хайвана Сега го постегнах откъм окачване и се навих да оправим и двигателя! Иначе си върви, но в купето може да се одуши човек! Въпроса ми е тъй като всичко се свежда пак до пари- колко ще ми струва в най лошия случай ? Аз мн. си го обичам хайвана и не ми се изоставя !
    Fiat Stilo 1.9 jtd
    Fiat Tipo 1.7

Re: Tipo- син пушек

eddie написа:
    Типото се *разкадя миналото лято . Зимата го затрупа снега на мн. кофти място и почти не е карано хайвана Сега го постегнах откъм окачване и се навих да оправим и двигателя! Иначе си върви, но в купето може да се одуши човек! Въпроса ми е тъй като всичко се свежда пак до пари- колко ще ми струва в най лошия случай ? Аз мн. си го обичам хайвана и не ми се изоставя !
    Първо разбери защо пуши,не са много вариантите.Или мирише на нафта пушека или на масло,тога ще е по лесно да се правят прогнози.Успех!

Коментар

Колата е 1,7 чист дизел. Гори масло и мирише на масло в купето! За съжаление познанията ми са до тук.
      Fiat Stilo 1.9 jtd
      Fiat Tipo 1.7

Коментар

Мен ми мирише на надин.Това да седнеш да му правиш ремонт не си струва.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Но колата е мн. добра- не е правила проблеми и дори няма ръжда, а е на 20г.
          Fiat Stilo 1.9 jtd
          Fiat Tipo 1.7

Коментар

Не е правила проблеми само дето е за основен ремонт. Един френд по същия начин за ладата си- много била добра а тя е за скрап...Какво добро има в една кола на 20 години?Да беше някоя висок клас кола като мерцедес С да го правиш ама това... сигурно не си знае километрите.И като тръгнеш да му правиш ремонт ще установиш че и още един куп неща са за смяна и ще дадеш толкова пари с колкото да си купиш браво дизел нов внос примерно.
            FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Колега и аз имам Типо.Та усетих го че вече има големи хлабини в мотора.Ходих до сервиз казаха ми мотора е пътник..И аз викам окей и така до деня в който тръгнах на път и мотора блокира..След това си взех за 250 лева двигател без да го гледам,само на снимки(от пунто 1,7тд,без турбото и гнпто) от колега от форума.Монтирах окачващите елементи от стария мотор ,оборудвах го ремъци масла както му е реда .И реших проблема.На минус 22 пали на някои друг цилиндър ,ама това е вече от помпата ама вече не ми се набиват пари вътре.. И си я карам ...

Коментар

И струва ли си това? Постоянно да набиваш пари и караш стара кола сглобена от части. 2012 сме не сме 1989 година Коли има страшно много все по хубави и с повече екстри и комфорт. Помисли върху това.
                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

С екстри имам Стило. По скоро въпроса ми беше колко ще ми струва един такъв ремонт, а не дали е рентабилно
                  Fiat Stilo 1.9 jtd
                  Fiat Tipo 1.7

Коментар

eddie написа:
                    С екстри имам Стило. По скоро въпроса ми беше колко ще ми струва един такъв ремонт, а не дали е рентабилно
                    КОлега, щом си обичаш колата запрятай ракави и почвай, така само от това че пуши и мирише вътре в купето и с 15 диагностични кристални кълба пак нЕма да познаем.Много е вероятно да имаш теч, който изгаря от температурата и миризмата и пушека влизат в купето, но трябва да се търси
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колко масло гори и пали ли в студеното?
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                        Колко масло гори и пали ли в студеното?
                        Гори на 400-500км по литър
                        Fiat Stilo 1.9 jtd
                        Fiat Tipo 1.7

Коментар

Леле мале... Това с тоя разход на масло сигурно е свалило разхода на нафта.Чудно ми е как палиш с това.
                          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                            Леле мале... Това с тоя разход на масло сигурно е свалило разхода на нафта.Чудно ми е как палиш с това.
                            То и аз не знам, но пали пущината!
                            Fiat Stilo 1.9 jtd
                            Fiat Tipo 1.7

Коментар

Скоро колата ще е готова! Ще ви пратя снимки да се пофукам малко ))
                              Fiat Stilo 1.9 jtd
                              Fiat Tipo 1.7

Коментар

Working...
                              X