Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До колеги с мареа 2.4 125тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До колеги с мареа 2.4 125тд

Здравейте колеги,в тия горе долу топли вече дни как ви се представя мареята в града като загряване минава ли ви средата и до колко е нормално да стигне?За колеги от РУСЕ ако може да се срещнем за да видя на тях колко са им надути маркучите по които върви антифриза защото само да мине моята среда на загряване и сам в ужас простата причина е че ми стига пред червено със старата глава по същият начин и съм си втълпил че и сега не е добре но по възрастни хора с опит ми казаха че това е добре.

Re: До колеги с мареа 2.4 125тд

Full_Maxx написа:
    Здравейте колеги,в тия горе долу топли вече дни как ви се представя мареята в града като загряване минава ли ви средата и до колко е нормално да стигне?За колеги от РУСЕ ако може да се срещнем за да видя на тях колко са им надути маркучите по които върви антифриза защото само да мине моята среда на загряване и сам в ужас простата причина е че ми стига пред червено със старата глава по същият начин и съм си втълпил че и сега не е добре но по възрастни хора с опит ми казаха че това е добре.
    Има термометри за тази работа,когато е загряла и те притеснява измери температурата на антифриза в разширителното казанче и ще ти стане ясно какво става.

Коментар

Днес ми предстои да си направя перката когато аз реша да си я вкл щото много ме съмнява че не се вкл винаги.

Коментар

Ти перката ще включиш,ама термостата отваря ли?

Коментар

Да термостата е нов и е ок не мисля че е нормално когато е натоварена с 5 човека по 80кг и стабилно напълнен багажник да загрее до 95градуса в дълъг около 5 км баир като сметнем ,че влизам със скорост 80 и излизам със поне 100км.След което веднага си връща нормалните 86г(чертичката под средата която е). Мисля че това е добре така ли е вие ще кажете.

Коментар

Приятел, аз сменях преди 2 години термостата - откакто сложих нов - не съм имал проблеми със странно държане на температурния показател на таблото - в средата на горещо лято (38 градуса по показания на самия автомобил) стрелката на температурата стои в средата и не се колебае горе-долу. Натоварена, празна по баир надолу със 100 или с 80 - все е по средата. Само като не е запален двигателя - само тогава е различно показанието. Ако се съмняваш в температурата, която ти се показва - тествай с един цифров уред и виж кога какво и при какви условия показва. Датчика на термостата и той не е милион пари - можеш да го смениш, ако се окаже, че е неточен.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Значи тя си заковава на на чертата преди средата (86 градуса)и си стои но като е натоварена и като тръгна д а ускорявам качва на 90 до 95 и ме съмнява че късно вкл перката затова ще я направя когато видя че не се е вкл да си я вкл принудително с копче от вътре.

Коментар

Working...
              X