здравейте искам съвет по един вапрос.смених си TPS-а на помпата защото беше повреден,и очаквах да ми падне разхода на горивото ама не дори мисля че почна да харчи повече.настроиха го на елкон дава ми разход 9-10 на 100 за мене не е нормално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TPS на ГНП-лукас
Collapse
X
-
Тази помпа на Трабант ли е или на Вартбург ? Като смени ТПС -a, нещо ще кажеш ли за останалите датчици, ЕГР-а, нещо друго по помпата да е правено ? И кажи за каква кола говориш и този разход на смесено ли е, на градско ли е или пък извънградско ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Каква температура държи ДВГ ? Системата за повишен празена ход - на помпата има жило което се издърпва от една мембрана - работи ли ? В какво състояние е ЕГР-а ? Въздушен филтър сменян ли е скоро ? Пуши ли през ауспуха и ако да, какъв е цвета на дима ? Какво масло има в ДВГ ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар