днес си поиграх малко с колата.Кода не свети при палене, разглобих жабката и там са 5 релета и два бушона, като и двата са здрави.Кое реле треябва да е за помпата или за този клапан.Помъчих се да в запаля, но само притресе веднъж и остана да върти.Обезвъздушавах я какво ли не я правих не иска да запали.Натиснах копчето под седалката и изцъка веднъж, но после като го натиснах пак не изщрака, а колата пак не запали.Да не остана включенатая защита сега?Акумулатора умря нацяло, но давах ток с другата ми кола и въртеше здраво, ама не пали.Помпа ли е в крайна сметка да я сменям и да решавам този въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава ТД100 няма нафта до дюзите
Collapse
X
-
Dimo_J написа:днес си поиграх малко с колата.Кода не свети при палене, разглобих жабката и там са 5 релета и два бушона, като и двата са здрави.Кое реле треябва да е за помпата или за този клапан.Помъчих се да в запаля, но само притресе веднъж и остана да върти.Обезвъздушавах я какво ли не я правих не иска да запали.Натиснах копчето под седалката и изцъка веднъж, но после като го натиснах пак не изщрака, а колата пак не запали.Да не остана включенатая защита сега?Акумулатора умря нацяло, но давах ток с другата ми кола и въртеше здраво, ама не пали.Помпа ли е в крайна сметка да я сменям и да решавам този въпрос?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dimo_J написа:днес си поиграх малко с колата.Кода не свети при палене, разглобих жабката и там са 5 релета и два бушона, като и двата са здрави.Кое реле треябва да е за помпата или за този клапан.Помъчих се да в запаля, но само притресе веднъж и остана да върти.Обезвъздушавах я какво ли не я правих не иска да запали.Натиснах копчето под седалката и изцъка веднъж, но после като го натиснах пак не изщрака, а колата пак не запали.Да не остана включенатая защита сега?Акумулатора умря нацяло, но давах ток с другата ми кола и въртеше здраво, ама не пали.Помпа ли е в крайна сметка да я сменям и да решавам този въпрос?
Коментар
-
От днес колата е в мен.Целият проблем бил от лоша нафта.Не разбрах точно какво има на помпата, каза че мембраната на турбото била от ладова, и че някакво буталце ли нещо било блокирало.Не знам дали наистина е така, но не взе сериозната сума, която очаквах.Оставил е и едно пликче с гарнитури и още нещо, което не знам какво е.Колата пали от раз(както беше), върви добре.Много съм доволен, че фиатката е пак при мен и е в движение.Смятам да се почерпя доволно тази вечер.Най-важното е, че жената и тя е доволна (тя щот си поплака като я продадохме).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар