Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До колко се стяга главата на мареа 2.4 125 тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До колко се стяга главата на мареа 2.4 125 тд

Въпроса ми е отправен към хора които са правили такъв ремонт и след това са нямали проблеми защото на мен един ми казва стягай на 18 кг друг аз имам схема на поне 20 се стяга и всеки различно ми говори.

Схема и начин на стягане го пише в упътването на гарнитурата, която ще купиш.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Вярно бе но кой да се сети.Поздрави

Коментар

колега стягай до скъсване и половин оборот назад :D .шегувам се разбира се на 18-20 кила ще смачкаш картера ако не се скъсат болтовете преди това. :D

Коментар

Колегата ти го е казал:на всяка гарнитура си има схема за стягане.Има и аутодата за справка!Не пропускайте последните стъпки със завъртане на ...градуса! Подготви резбите и ги почисти от вода и масло+ по възможност метчик за блока и флашка за болтовете ако ти се свидят пари за нови.Успех!

Коментар

Ами още малко пари ми останаха да спестя за частите но ще направя всичко да е както трябва и се моля да са ми продали качествена глава иначе всичко отива по дяволите.Благодаря за информацията и само безаварийни ви пожелавам колеги.Поздрави.

Коментар

Стига сте и вярвали за всичко на тая аутодата.В нея например за моя двигател пише че е 3 цилиндров. И как да и имам вяра на тая програма че другите стойности дето не мога да проверя са верни?
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
              X