Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Алфа 145 1.9ТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    Само дето състоянието му е мноого далеч от идеално. Имаше проблем и с ремъците май.
    Е да,нали за това се прави оглед на колата.И все пак струва 1600лв,не може да се очаква че ще е без проблеми.Но си заслужава да се огледа,по мое мнение.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Конкретно този автомобил, имах интерес да го купувам преди повече от година (когато търсех JTD), вярно тогава цената бе двойно по-висока но и автомобила все още е в продажба. Сам си вади изводи колко е читав...
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        Конкретно този автомобил, имах интерес да го купувам преди повече от година (когато търсех JTD), вярно тогава цената бе двойно по-висока но и автомобила все още е в продажба. Сам си вади изводи колко е читав...
        И аз го гледам,че се продава доста отдавна.Иначе май взех да се отказвам от дизел,явно любовта ми конкретно към моята кола е много голяма.Миналата седмица ме изнерви защото ми даде разход в града 16/100 бензин и това при топло време,и си казах че ще я продам.Обаче тя е с ремап,презацепени валове да отваря по-рано заради ремапа,конусен филтър и ми е заминал датчика на температурата на инжекциона и аз малко я понастъпвах може и за това да ми е изгорила толкова.Не бях я карал цяла седмица и сутрин и вечер като минавам покрай нея и чак ми става жал В събота я запалих и за ден съм изгорил бензин за 50лв. за безцелно обикаляне с МОЯТА кола и сега никак не ми се дава.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
          batproho написа:
          И аз го гледам,че се продава доста отдавна.Иначе май взех да се отказвам от дизел,явно любовта ми конкретно към моята кола е много голяма.Миналата седмица ме изнерви защото ми даде разход в града 16/100 бензин и това при топло време,и си казах че ще я продам.Обаче тя е с ремап,презацепени валове да отваря по-рано заради ремапа,конусен филтър и ми е заминал датчика на температурата на инжекциона и аз малко я понастъпвах може и за това да ми е изгорила толкова.Не бях я карал цяла седмица и сутрин и вечер като минавам покрай нея и чак ми става жал В събота я запалих и за ден съм изгорил бензин за 50лв. за безцелно обикаляне с МОЯТА кола и сега никак не ми се дава.
          Е, че тя с тези модификации пак малко ти е изгорила! Какво искаш - вървеж, или икономия? Тая работа е трудна, а без пари - хептен!
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Вече не искам вървеж май ще си върна всичко както си беше и ще си я карам :D
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
              Вече не искам вървеж май ще си върна всичко както си беше и ще си я карам :D
              Разумно!
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

batproho написа:
                И аз мислех да го визмам това когато му искаха 2000 миналата година ама се отказах.Като сложиш и външните забележки да оправиш и поне още 1000 лв отгоре. А за тия пари ще си намериш по читаво JTD.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                  batproho написа:
                  И аз мислех да го визмам това когато му искаха 2000 миналата година ама се отказах.Като сложиш и външните забележки да оправиш и поне още 1000 лв отгоре. А за тия пари ще си намериш по читаво JTD.
                  Целта ми бе че е 100к.с. т.е. заради значително по-ниския данък, че 191лв. за 105к.с. си е пладнешки обир
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да но тия 100 кс са доста по редки екземпляри. Сега зорлем да вземеш кофти кола само заради единия данък не си струва.
                    FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                      Да но тия 100 кс са доста по редки екземпляри. Сега зорлем да вземеш кофти кола само заради единия данък не си струва.
                      Не да я взимаш зорлем,а да се направи огледа,пък каквото дойде,като не става,не ства.Не съм на ясно с автомобила,но прави впечатление.Ако е добре мотора и ходовата част,какво му пречи външният вид.С времето ще се оправи,не е казано че веднага трябва да хвърляш едни луди пари по него.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                        infineon написа:
                        Не да я взимаш зорлем,а да се направи огледа,пък каквото дойде,като не става,не ства.Не съм на ясно с автомобила,но прави впечатление.Ако е добре мотора и ходовата част,какво му пречи външният вид.С времето ще се оправи,не е казано че веднага трябва да хвърляш едни луди пари по него.
                        Обикновенно външния вид е свързан с поддръжката на колата. Ако човек е мърляч каквато му е колата вънка и вътре-такава му е и механиката.
                        Palio Weekend 1.7 TD

Коментар

serge написа:
                          kal0yanch40 написа:
                          infineon написа:
                          Обикновенно външния вид е свързан с поддръжката на колата. Ако човек е мърляч каквато му е колата вънка и вътре-такава му е и механиката.
                          +1
                          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

В повечето случаи да,но не винаги е така.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                            X