Здравейте колеги, имам следния проблем: като работи колата се чува едно жужене от към динамото и като се свали ремака и се заварти ролката му се чува шум от нея. Какво може да ми кажете? Това самата ролка ли е или нещо в динамо и как се сваля?Благодаря предварително....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жужене от към Динамото на Fiat Brava 1.9 TD100
Collapse
X
-
Много хубаво приключение е ако го правиш за първи път.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157Прочети и осмисли всичко преди да започнеш.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Я кажи, като свалиш ремъка, това жужене илма ли го, че ми се струва че се вкарваш в едни филми с Джеймс Бонд :D Сигурен ли си че това жужене не е от авансаторния клапан на ГНП ? Той си жужи като работи ДВГ.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Я кажи, като свалиш ремъка, това жужене илма ли го, че ми се струва че се вкарваш в едни филми с Джеймс Бонд :D Сигурен ли си че това жужене не е от авансаторния клапан на ГНП ? Той си жужи като работи ДВГ.TheHell
Коментар
-
marinavtom написа:колеги не е чак такъв филм?! аз моето като го свалях не съм разглобявал нищо?!само лапата на скоростите(отзад) и напънах мотора с една тръба и го извадих????!!!!!!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е тва сега беше много тъпо........Защо е за коша темата колега , реши ли проблема , алтернатора сваля ли го , как , и т.н. ....какъв е смисъла да се започват теми и да се пише по тях , като 90% от темите завършват така...някои колеги дори не си правят труда да пишат че темата е за коша...Все пак на всеки може да се случи същото , и след като вече веднъж е засегната тази тема , достатъчно е да ползваш търсачката и да четеш...А така само се пускат нови теми за едни и същи неща и на всички им омръзва едно и също да дъвчат и спират да отговарят , и абсолютно се губи смисъла на форумаFiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
tomito9902 написа:Е тва сега беше много тъпо........Защо е за коша темата колега , реши ли проблема , алтернатора сваля ли го , как , и т.н. ....какъв е смисъла да се започват теми и да се пише по тях , като 90% от темите завършват така...някои колеги дори не си правят труда да пишат че темата е за коша...Все пак на всеки може да се случи същото , и след като вече веднъж е засегната тази тема , достатъчно е да ползваш търсачката и да четеш...А така само се пускат нови теми за едни и същи неща и на всички им омръзва едно и също да дъвчат и спират да отговарят , и абсолютно се губи смисъла на форумаTheHell
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар