Момчета картера се вади от смукателя на помпата с елементарно извъртане.Що се вкарвате в излишни филми....Свалял съм го точно 4 пъти преди да сменя пружини и амортисьори.Поздрави !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер
Collapse
X
-
Е да де колега и аз го разбрах , само дето ми го казваш малко по-късно !А и с пружини и амортисьори само не става , пробвах вече , никаква разлика , само дето сега си имам и пружини и амортисьори в чудесно състояние за резерва!като я купих миналата година момчето ми каза , че ги е сменял ама аз малко не му вярвах , но се оказа че е истина!въпреки всичко си е фабрично ниска май и не разбрах само дали мойта кора отдолу си е фабрична или е правена допълнително!?Вашите Мареи имат ли такова нещо?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Имам кора под ДВГ на Мареа-та фабрично, но в момента е в мазата, със сериозни увреждания Тази зима се откачи както карах и се поскапа, но ще се опитам да я възстановя. Има нови за около 80 лв, обаче са е.а ти тъпата пластмаса.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е мойта представлява две надлъжни шини , широки 50 мм, и дебели 4 мм, хванати отпред под бронята , и отзад на една греда , и напречно на тях сложена една ламарина около 3-4 мм дебела която плътно пази картера много стабилно , но и на мен зимата ми скъса два от болтовете от едната страна и увисна , и аз я махнах и след 3 дена се спомина картера , затова сега без нея никакво каране няма да има , ако се откачи , докато не я оправя няма да я карам!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар