Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спукан картер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв FIAT е?Ако е Stilo пиши ми и ще ти обясна подробно!!Свалял съм!!
    FIAT Abarth Grande Punto S2000 и Lancia Delta Integrale HF Turbo
    ЛЕГЕНДИТЕ

Коментар

Не е Стило колега , Марея е , ама вече няма проблеми , ако някой има проблеми и стигне до сваляне , много подробно мога да му обясня!Остава само да го монтирам и ще мога да "давам акъл ’ и за монтажа!пречеше ми смукателя на маслената помпа , но го демонтирах и реших проблема , тамън почистих хубаво и самата цедка , беше се позацапала малко , но сега е като сълзичка чиста!
      Fiat Marea Weekend
      HLX 1,9 TD 100
      1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Ако имам някой "ще ти го изпратя".Добре че успя да го свалиш- сега го монтирай и внимавай вече!!Дано да нема такива съкатлъци вече! :D
        FIAT Abarth Grande Punto S2000 и Lancia Delta Integrale HF Turbo
        ЛЕГЕНДИТЕ

Коментар

Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?
          Fiat Marea Weekend
          HLX 1,9 TD 100
          1999

Коментар

tomito9902 написа:
            Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?
            Не мисля че компа няма да угаси лампата, няма как да запише тази грешка и да ти свети лампата ао всичко е наред. По-скоро или е откачен кабела на датчика или наистина не вдига достатъчно налягане на маслото. Май ще го сваляш пак. Ако не си монтирал добре смукатела на маслената помпа ... не знам какво си пропуснал евентуално. Не разчитай на това горе маже, трябва си налягане за да маже лагерите на валовете както трябва.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Развий масления филтър и чукни на стартер, без да палиш мотора - само да изплюе масло от отвора. После завий филтъра и кажи дали е угаснала лампата.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

абе ,човек ,сложи ли малката гарнитура на смукатела на помпата.ако не си я сложил от това не вдига налягане,лампата гасне на високи обороти,вследствие на което могат да ти заминат и втулките на турбото,от лошото мазане

Коментар

свалих го вече , гарнитурката си я бях сложил но не качваше масло горе, свалих капака на клапаните и беше сухо , утре ще си изрежа нова клингеритова гарнитура за да уплътня хубаво смукатела , сигурно от него не е вдигало наляганеА иначе къде се намира този датчик за да знам за всеки случай?
                  Fiat Marea Weekend
                  HLX 1,9 TD 100
                  1999

Коментар

датчика е над стартера,а от смукатела навярно не е вдигала налягане

Коментар

мамка му и смукател, толкова мъки за нищо.....най-лошото е че без да се извърти той няма как да излезе картера , много "умно" е направено
                      Fiat Marea Weekend
                      HLX 1,9 TD 100
                      1999

Коментар

е... така е

Коментар

Точно от гарнитурата е било , сложих нова клингеритова и сега спи положението .. Искам да попитам всички които карат такива Мареи , имате ли проблем с височината на колата отпред , имам една предпазна ламарина , която май е самоделно правена , незнам оригинално дали има подобна предпазна ламарина , но сега два пъти опрях отдолу докато се мотах насам натам с колата , почвам да се замислям дали да не и сложа някакви подложки ли , незнам какво ? Някой да е слагал нещо подобно и да има наблюдения!Иначе проблема не ми е от пружините , те са чисто нови на два месеца и съвсем малко се повдигна колата , може и само да си въобразявам дори че се е повдигнала!?
                          Fiat Marea Weekend
                          HLX 1,9 TD 100
                          1999

Коментар

е хайде ще черпиш бира

Коментар

Да, ниски са отпред, но затова пък са стабилни
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ivel написа:
                                е хайде ще черпиш бира
                                Винаги
                                Fiat Marea Weekend
                                HLX 1,9 TD 100
                                1999

Коментар

Working...
                                X