Какъв FIAT е?Ако е Stilo пиши ми и ще ти обясна подробно!!Свалял съм!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер
Collapse
X
-
Не е Стило колега , Марея е , ама вече няма проблеми , ако някой има проблеми и стигне до сваляне , много подробно мога да му обясня!Остава само да го монтирам и ще мога да "давам акъл ’ и за монтажа!пречеше ми смукателя на маслената помпа , но го демонтирах и реших проблема , тамън почистих хубаво и самата цедка , беше се позацапала малко , но сега е като сълзичка чиста!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
tomito9902 написа:Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
свалих го вече , гарнитурката си я бях сложил но не качваше масло горе, свалих капака на клапаните и беше сухо , утре ще си изрежа нова клингеритова гарнитура за да уплътня хубаво смукатела , сигурно от него не е вдигало наляганеА иначе къде се намира този датчик за да знам за всеки случай?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
Точно от гарнитурата е било , сложих нова клингеритова и сега спи положението .. Искам да попитам всички които карат такива Мареи , имате ли проблем с височината на колата отпред , имам една предпазна ламарина , която май е самоделно правена , незнам оригинално дали има подобна предпазна ламарина , но сега два пъти опрях отдолу докато се мотах насам натам с колата , почвам да се замислям дали да не и сложа някакви подложки ли , незнам какво ? Някой да е слагал нещо подобно и да има наблюдения!Иначе проблема не ми е от пружините , те са чисто нови на два месеца и съвсем малко се повдигна колата , може и само да си въобразявам дори че се е повдигнала!?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар