Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат стило - светва Check-а и колата гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ни остава друго,освен да почакаме 3-4дни. Аз купих ремонтен комплект от Бош,но с доста ходене по мъките-опитваха се да ме убедят,че акцията е безмислена. Досещаш се защо?За да ми набутат нов регулатор на супер,мега,единствена промоционална цена от около 300лв. Утре ще се опитам да намеря опаковката с парт номера. А колко ще изкара почистването е неясно.Колкото-толкова.Засега съм минал около 10000км и нямам оплакване.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колеги,може ли някоя снимка ,която да показва къде се намира този регулатор. Благодаря.
      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

ако проблема е в регулатора ,грешката щеше да е 1671.на мен един път ми се случи въпросното изгасване,грешката беше 0191.махнах регулатора,почистих добре,капнах му малко чисто масло,сложих го и -никакви проблеми.извода-не бързай да го сменяш.колата е угаснала,защото е блокирал регулатора, най- вероятно от боклуци

Коментар

Колега rosian,на снимката ще видиш въпросния регулатор.Намира се на ГНП.
          Прикачени файлове

Коментар

ivalin_61 написа:
            Колега rosian,на снимката ще видиш въпросния регулатор.Намира се на ГНП.
            Благодарности.
            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

ivel написа:
              ако проблема е в регулатора ,грешката щеше да е 1671.на мен един път ми се случи въпросното изгасване,грешката беше 0191.махнах регулатора,почистих добре,капнах му малко чисто масло,сложих го и -никакви проблеми.извода-не бързай да го сменяш.колата е угаснала,защото е блокирал регулатора, най- вероятно от боклуци
              Колега,къде си капнал масло? Почистването е помогнало,както и при мен.Няма смисъл да смазваш нещо,което се къпе в нафта под налягане.След две секунди маслото е било измито.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колега Red Storm,аз мисля същото като теб,няма смисъл от никакво масло.Изминаха няколко дни и за сега проблеми няма с регулатора след почистването му.Дано това да е причината.

Коментар

Колеги, да ви кажа и за моя опит с този регулатор. С Ланчията ми (2,4 JTD) преди две години имах проблеми с него. Ходих на диагностика, където ми казаха, че от него е проблема. Човекът го извади и го напръска с контактен спрей. След това половин година нямаше проблем. Но после колата пак взе да угасва. Така още 2-3 пъти го вадих за почистване и всеки път интервалът, в който карах безпроблемно, се скъсяваше. Накрая го намерих от един колега от форумите, който ми го продаде за 70 лв. (доколкото бях чувал цената за нов е около 500 лв.). Сложих го и вече две години няма проблем.

Коментар

Working...
                  X