Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трудно пали Мареята след ремонт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трудно пали Мареята след ремонт

Здравейте ,колеги! След смяна на глава,клапани ,ангренажен комплект, колата започна да пали трудно. Въртя много стартера и когато запали оборотите са нестабилни за няколко секунди , след което се успокоява моторът.Излиза и сиво-бял облак от ауспуха при палене , после си пуши нормално.А си палеше от раз преди. От какво може да е? Колата е Марея ,1,9ТД,75 коня.

дърпа въздух от некъде
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

И на мен така ми се струва,майсторите казаха ,че е от помпата ,ама нешо не ми се вярва.

Коментар

И аз имах същият проблем.Проблема ми беше че помпата не беше точно зацепена много трудно палеше но как вървеше не е истина.

Коментар

И аз го имах същия проблем при ремонта на помпата , след смяна на уплътненията беше точно период от годината доста хладно (02.2011) , и паленето беше след сериозно въртене , но както казва колегата вървеше като ИЗпобъркана колата , след зацепване наново си пали от четвърт но си върви и както преди
          Fiat Marea Weekend
          HLX 1,9 TD 100
          1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Ще имам предвид мненията ви . Тези дни ще отида при друг майстор.Благодаря!

Коментар

Колеги ,оказахте се прави, "майсторите" не бяха зацепили правилно ремъка. Добре че нямаше още фатални последствия от некадърността им.

Коментар

Сега как е , пали ли добре ?Въпрос на един зъб е било предполагам , щом изобщо е палила ?
                Fiat Marea Weekend
                HLX 1,9 TD 100
                1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Пали по-добре , а и самият звук от мотора е друг. Два зъба разминаване...

Коментар

Working...
                  X