Въпреки че има писано по темата, но да кажа и за моя случай. Та до един момент колата си работеше без проблем, до преди два дни когато отивам до магазина без проблем, спирам отпред, и после на тръгване, при палене ми изписа ENGINE FAULT и от тогава е само така. На диагностика показа грешка в налягането - държи постоянно под 1 бар при всички обороти, турбото съответно не работи, а също така колата не вдига повече от 3500 оборота.Та въпроса ми е само от този клапан ли може да е проблема, или и от нещо друго. И странното при мен е че колегите тук се оплакват че ту спира ту работи , а при мен внезапно се появи грешката и си стой постоянно.Като откачам мъркуча кум турбото, и вътре има вакум.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапан налягане турбо Фиат Стило JTD
Collapse
X
-
Вакума е от смученето на двигателя, демек работи като дизел без турбо.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Имах предвид друго- на празен ход като не върти турбината двигателя смуче въздух като обикновен дизел и има вакум заради съпротивлението на въздушния филтър.При тебе турбината е с променлива геометрия.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Имах предвид друго- на празен ход като не върти турбината двигателя смуче въздух като обикновен дизел и има вакум заради съпротивлението на въздушния филтър.При тебе турбината е с променлива геометрия.
Коментар
-
chaveto написа:infineon написа:Имах предвид друго- на празен ход като не върти турбината двигателя смуче въздух като обикновен дизел и има вакум заради съпротивлението на въздушния филтър.При тебе турбината е с променлива геометрия.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар