Днес тръгнах с децата и жената на почивка в Банско и щом свихме към Разлог по баирите, както си работи и изведнъж гасне в движение.Спирам пробвам да запаля но неще. Върти стабилно но неще. След десетина минути пали без проблем, и така още 2-3км. и отново гасне. Загубих бройката на спиранията. Двигателя е 2.4Jtd. Казвайте какво може да и е. Отворен съм за всякакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешна помощ, колата гасне като загрее.
Collapse
X
-
здравей.Преди около година имах абсолютно същия проблем.Да забеляза че пропушва бяло преди да изгасне?Проблема е в сондата в резорвара.Помпата смуче и създава налягане но сондата е запушена.като спреш налягането постепенно се освобождава и можеш да запалиш докато след 2-3 км.пок се създава налягане и гасне.ПОЧИСТИ СОНДАТА.Аз преди година се мъчих от Елхово до Бургас през 2-3 км.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
van02 написа:здравей.Преди около година имах абсолютно същия проблем.Да забеляза че пропушва бяло преди да изгасне?Проблема е в сондата в резорвара.Помпата смуче и създава налягане но сондата е запушена.като спреш налягането постепенно се освобождава и можеш да запалиш докато след 2-3 км.пок се създава налягане и гасне.ПОЧИСТИ СОНДАТА.Аз преди година се мъчих от Елхово до Бургас през 2-3 км.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
ПЪТ
Като влизаш в Благоевград минаваш Кауфланд и нагоре по правата към автогарата и бензиностанция Петрол има магазини и сервизи питай там за датчик .иначе това от нетаНИКПИ ЕООДадрес: Банско, ул. Цар Симеон 36телефон: 088 5011367---------------------------------------АУТО ЕНЕРДЖИ ЕООДадрес: Банско, ул. Йеромонах Лаврентий 8------------------------------------ИВАС 2 Симитли, к-с Ивас, ул. Георги Димитров
Коментар
-
С много проблеми , перипетии и едно спиране в Благов град ( в сервиз където нищо не направиха) успях да се прибера. Всичко вече е наред ( надявам се, все още не съм я тествал). Лисан я оправи и наистина се оказа датчика на коляновия вал (датчик обороти). Още веднъж благодаря на всички които помогнаха с мнения. Това само доказва колко е полезен този форум.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
chaki написа:С много проблеми , перипетии и едно спиране в Благов град ( в сервиз където нищо не направиха) успях да се прибера. Всичко вече е наред ( надявам се, все още не съм я тествал). Лисан я оправи и наистина се оказа датчика на коляновия вал (датчик обороти). Още веднъж благодаря на всички които помогнаха с мнения. Това само доказва колко е полезен този форум.Важното е, че си се прибрал и си я оправил. Много безаварийни желая и да не боледува повече
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар