Здравейте!Искам да попитам за един проблем.Колата ми е Стило и е дизелов двигател.Проблемът е следния:когато я карам понякога гасне както е в движение.Проблемът не е постоянен и немога да разбера точно на какво се дължи.Имам много различни мнения от приятели но нямам възможноста да проверя и сменя всичко.Ако някой може да помогне бих му бил много благодарен!Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило понякога гасне в движение
Collapse
X
-
Аз имах абсолютно същия проблем , и ми го направи два пъти , и като слезнах и се подпрях на клемата на акумолатора (+-овата) , и видях че е разхлабена , позатегнах я и като се прибрах я откачих , почистих малко окисление имаше и я монтирах обратно , стегнах я и оттогава една година вече няма никакви проблеми!Провери , не ти пречи тази проба като начало , но провери и двете клеми!УспехFiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Ако гасне като позагрее - датчик колянов вал. Най-правилно е диагностика, както те е посъветвал колегата отгоре.Иначе хвърляме боб"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар