Колеги, днес при паленето на фиатката ми се получи следния проблем. Малко трудно запали но когато запали и докато изчистя стъклата забелязах че купето се пълни с дим, след което вдигнах капака и откъм ремъка пушеше след няколко минути я загасих при опит да я запала отново, запалих я но ми изписа грешка алтернато файлър и нямах хидравлика. Моля за съдействие къде се крие проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
грешка alternator failure
Collapse
X
-
Re: грешка alternator failure
hox написа:Колеги, днес при паленето на фиатката ми се получи следния проблем. Малко трудно запали но когато запали и докато изчистя стъклата забелязах че купето се пълни с дим, след което вдигнах капака и откъм ремъка пушеше след няколко минути я загасих при опит да я запала отново, запалих я но ми изписа грешка алтернато файлър и нямах хидравлика. Моля за съдействие къде се крие проблема.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
hox написа:сега я запалихме с майстора пушак няма но отново свети грешка на алтернатора и няма хидравлика, най-вероятно алтернатора е сдал багажа каква му е цената имате ли идея?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
hox написа:Не е пушил ремъка просто от тази страна излизаше пушека, може би нещо от хидравликата е пушело, майстора ще каже утре.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар