И от Бош ще клекнат! Това е международна политика и за в бъдеще все повече % био дизел ще има.Това със уплътненията е вярно но това са уплътнения на 15 г. те така или иначе са готови да текнат всеки момент.Поздрави!
Приципно проблеми няма,дори технически комън рейла не е толкова претенциозен от към гориво.Причината е в директното впръскване.Проблема се поржда от друго,в продължение на десетилетие колата е карана с нормално гориво,което е отложело трайно уталкйки и когато се сложи био ,то вдига тези утайки и първо почва една смяна на горивни филтри през ден.После протича помпата и тя трябва да се ремонтира.В крайна сметка ефтиното у нас излиза пре скъпо.Поздрави!
То проблема е да не попадат мръсотии в инжекторите и помпата защото биодизелът разяжда гумените съединения и оплътнения.Аз съм карал доста с биодизел но смених маркучите след филтъра с прозрачни.Двигателя на Нисана LD-20 беше железен и работеше много добре но на JTD няма да сложа биодизел.Маркуча за обратната нафта на Нисана беше омекнал и лепеше сякаш е намазан с лепило.
Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
някой беше писал във форума че карал jtd само с биодизел.аз тогава останах приятно изненадан,но все още не ми се рискува(при това имам помпа за високо налягане резервна)
Аз на мойта "бабичка" не слагам биодизел, камо ли на JTD. Не знам все си мисля че ремонта при JTD е доста по скъп и не бих рискувал, ама с тея цени на горивата знае ли човек......
Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Аз не виждам проблем да се кара с биодизел. Един от проблемите го написа колегата Специалиста. Другият с маркучите......... мисля, че при Jtd няма да има проблем, защото до колкото знам до 99г ако не се лъжа уплътненията са едни а след това заради биодизела стават други. Остава да е направен както трябва и самият биодизел, да смазва добре и за мен няма проблем. Jtd съм го карал 50-50 нафта олио.
Още бих карал така, но тъпаците направиха олиото по скъпо от дизела и няма сметка. Сега си наливам по 1л на един резервоар, двигателя не се чува как работи
От биодизела няма файда при тази цена и на новото и на употребяваното олио ( 1лв) ! На файда е да си намираш нафта "на черно" и да не си съсипваш колата
Аз още не мога да разбера защо биодизела е по скъп от дизела До колкото знам извън БГ е обратното Миналата зима до бачкането се продаваше биодизел с 1лв по надолу от цената на дизела. Трябва да проверя дали още правят биодизел и каква му е цената. Все си мисля, че ако е на 1.70лв/л ще започне да се консумира много повече био от обикновен дизел
Коментар