Здравейте колеги.От 2 седмици се опитвам запаля JTD- то но без успех.Преди големите студове го карах без грижи.Оставих го да почива в големя клинч и сега няма палене.От въртене 3 пъти ми падна акумулатора.Налях му още нафта с мисълта ,че беше малко останала след като я паркирах и може да е замръзнала.Днес след като 1 ден зареждах акумулатора реших пак да го пробвам но без успех.Върти ,детонира на пресекулки , излиза дим от ауспуха но така и не запали.ОТНОВО ПАДНА АКУМУЛАТОРА !!!! Идеи от какво е болен ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.9 JTD не пали!!!!!
Collapse
X
-
ivel написа:замръзнала нафта все пак по-трудно се размразява.махни кората на мотора и сложи ако имаш две духалки да топлят тръбичките на дюзите и горивния филтър.след 15- 20мин.ще запали.изпробвал съм го лично .успехКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ivel написа:е той човека да не е малоумен ,не смятам да давам инструкции по мерки за безопасностКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
за две години имах 4 странни проблема с паленето на Фиат Браво ЖТД. Или си пали от раз или колкото и да върти стартера - файда няма! Какъв се оказа проблема: Помпата неподкача гориво.След замерване на помпата ,релето,бушона всичко се оказа ОК. Стигаме по веригата до един механичен прекъсвач който е под десния страничен праг (най в ляво от съединителя) който при катастрофа се задейства и прекъсва помпата да не подава гориво.Именно този бутон се беше скапал(вътре има пружинка и сачма) ту прави ту не прави контакт, интересното е че този бутон прекъсва минуса на помпата а не +.Тази главоблъсканица ми струваше 30 лв и 3 часа!!!
Коментар
-
slavmaster написа:за две години имах 4 странни проблема с паленето на Фиат Браво ЖТД. Или си пали от раз или колкото и да върти стартера - файда няма! Какъв се оказа проблема: Помпата неподкача гориво.След замерване на помпата ,релето,бушона всичко се оказа ОК. Стигаме по веригата до един механичен прекъсвач който е под десния страничен праг (най в ляво от съединителя) който при катастрофа се задейства и прекъсва помпата да не подава гориво.Именно този бутон се беше скапал(вътре има пружинка и сачма) ту прави ту не прави контакт, интересното е че този бутон прекъсва минуса на помпата а не +.Тази главоблъсканица ми струваше 30 лв и 3 часа!!!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
nsn написа:опаааааааа верно няма кой да види датитеA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар