Какъв е тоя разход? Аз също съм с такова Пунто.Сега зимата средния ми разход е около 6-7.и колата е постоянно натоварена с около 200-250 кг товар.Нафта зареждам от всякакви бензиностанции.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.7 ТД
Collapse
X
-
vandal88 написа:Колега,ти добре казваш че гори 6-7 на 100 ама не е баш тъка :P карам също пунто 1.7 ТД и ако го караш само с транспортна скорост може ,но ако го караш здраво няма как да ти даде такъв разход.Карам на магистрала с 160 км/ч и дава разход 10 на сто,градско под 8 ... трудноо :PPalio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
vandal88 написа:Колега,ти добре казваш че гори 6-7 на 100 ама не е баш тъка :P карам също пунто 1.7 ТД и ако го караш само с транспортна скорост може ,но ако го караш здраво няма как да ти даде такъв разход.Карам на магистрала с 160 км/ч и дава разход 10 на сто,градско под 8 ... трудноо :PPUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:vandal88 написа:Колега,ти добре казваш че гори 6-7 на 100 ама не е баш тъка :P карам също пунто 1.7 ТД и ако го караш само с транспортна скорост може ,но ако го караш здраво няма как да ти даде такъв разход.Карам на магистрала с 160 км/ч и дава разход 10 на сто,градско под 8 ... трудноо :PPalio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
serge написа:kostov написа:vandal88 написа:Колега,ти добре казваш че гори 6-7 на 100 ама не е баш тъка :P карам също пунто 1.7 ТД и ако го караш само с транспортна скорост може ,но ако го караш здраво няма как да ти даде такъв разход.Карам на магистрала с 160 км/ч и дава разход 10 на сто,градско под 8 ... трудноо :PPUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Ехе, кви са тия разходи.....Мойто след ремонт на главата ми даде 5,5л/100км извън града и смятам да я водя на майстор, а преди извън градско при 100км средна скорост ми гореше под 5 л, и максимум 7л във Варна.Сега в града последно ми отиде на 8л/100км и ми се струва доста, ама явно може и повече...........Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
-
Колега anton_24, шом ти пуши много черно, значи изхвърля недоизгоряла нафта, а това води до повишен разход. Възможни проблеми - много. Пмпа - регулиране, управление; турбината да не надува достатъчно, датчик за температура на ДВГ, дебитомер ако има; въздушен, горивен филтър ... Отивай на диагностика да се види какво става. Така само ще ти дадем едни съвети да смениш половината ДВГ, и накря може и да няма ефект.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моето пунто може да пропуши само в максимални обороти, което е напълно нормално, малко падна разхода като се стопли но ще го продавам неми допада макар сестра ми да го кара иначе лови око на външен вит, ако него продам ще му сваля главата да погледна клапаните в какво състояние са !от 2000 лв. съм дал за регистрация , номера 75лв еко такса 60лв. застраховка 175лв ангренаж и всички ролки и филтри 200 лв масло кастрол 60лв дюзи, разпръсквачи 100лв за смяната на ангренажа 100лв ремонта на дюзите 60лв забравих две гуми предни за зимата за 60 кинта от един приятел малко втора ръка но с добър грайфер. Дал съм до момента 2890лв без да смятам други работи каде съм ходил по майстори и съм давал пари и в крайна сметка сестра ми каза не искам да е карам и получих честитка! Та някой ако желае да се качи на Фиат Пунто 1.7ТД ELX с клима хидравлика и ел стъкла да звъни Аз ще продължавам да си карам като се вдигне снега S класата, а пък по нататък ще пробвам да и взема едно пунто 2000г. JTD барем и хареса то пак аз ще сипвам гориво за това ми прави впечатление разхода
Коментар
-
ivel написа:къде сравняваш jtd-то с тд .не вярвам някой с jtd да го замени за тд или да го хвърли.явно малко не си в час с разход,въртящ момент и динамика на jtd-тоPalio Weekend 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар