То на това добло електрониката същата като при мен на пунтото.Като включи имобилайзера ключа пропада и нищо не се случва. Едва ли да е от него, а и той се активира/деактивира с заключване и отключване от дистанционното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с горивна помпа - Doblo 1.9D
Collapse
X
-
Марто написа:То на това добло електрониката същата като при мен на пунтото.Като включи имобилайзера ключа пропада и нищо не се случва. Едва ли да е от него, а и той се активира/деактивира с заключване и отключване от дистанционното.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз имам иам същата кола Фиат Добло 1.9Д и от седмица го зглабят и разглабят със същите симптоми(пали гасне) И вече съм учаян. Проверени са:-тръбопроводите и филтрите на горивото.- датчик колянов вал.Чакам с нетарпение да видя с твоя какво ще стане че да правят същото и по мояAlfaRomeo 156 1.9
Doblo 1.9D Lukas Epic
Brava 1.9D
Punto MK2 1.2 16V
Коментар
-
Kris Dimitrov написа:Марто написа:То на това добло електрониката същата като при мен на пунтото.Като включи имобилайзера ключа пропада и нищо не се случва. Едва ли да е от него, а и той се активира/деактивира с заключване и отключване от дистанционното.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Kris Dimitrov написа:Марто написа:То на това добло електрониката същата като при мен на пунтото.Като включи имобилайзера ключа пропада и нищо не се случва. Едва ли да е от него, а и той се активира/деактивира с заключване и отключване от дистанционното.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Еееее, това ме разби :D И къв е тоя майстор дето искаше да смени помпата, че да се отпуши ауспуха Очаквах че поне на това е обърнал внимание
Коментар
-
Kris Dimitrov написа:При положение, че и преди е правена помпа има логика натам да се насочи първо. В интерес на истината много неща провериха докато стигнем до гърнето.
Коментар
-
chaveto написа:Kris Dimitrov написа:При положение, че и преди е правена помпа има логика натам да се насочи първо. В интерес на истината много неща провериха докато стигнем до гърнето.
Коментар
-
Kris Dimitrov написа:Смислена диагноза се дава когато знаеш къде е проблема . Нищо не е ремонтирано - просто се изключваха възможности . Важното е, че сега колата работи. Мненията за майстора си ги пазете за вас. Някой ден като си отворите сервиз си прилагайте описаните техники
Коментар
-
Kris Dimitrov написа:...Смислена диагноза се дава когато знаеш къде е проблема . Нищо не е ремонтирано - просто се изключваха възможности . Важното е, че сега колата работи. Мненията за майстора си ги пазете за вас. Някой ден като си отворите сервиз си прилагайте описаните техникиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Kris Dimitrov написа:...Смислена диагноза се дава когато знаеш къде е проблема . Нищо не е ремонтирано - просто се изключваха възможности . Важното е, че сега колата работи. Мненията за майстора си ги пазете за вас. Някой ден като си отворите сервиз си прилагайте описаните техники
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар