Вчера по обяд въртене на стартер с прикюфкване,не можа да запали,един приятел ми даде ток-едвам запалих.Вечерта към 23.15 я запалих и я оставих да работи 15 мин.Тази сутрин в 06.00 подгрях един път,въртях 3-4 сек.и запали,температурата според дисплея-,-17.Даже и когато е по топло -5-7,пак пали с прикюфкване,дали имам изгоряла свещ-свещи,или е акумолатора,тои е 60 ампера?Двигателят е на 325000км,дали вече не е...Но ,като цяло върви доста добре,като за габаритите на колата и съм доста доволен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT CROMA 1.9TDid
Collapse
X
-
Ох, честно да ти кажа, не смея да ти препоръчам нищо. Просто това което купуваме от магазините е 25-то качество. Първо си провери свещите и тогава купувай. А ако купуваш, винаги взимай комплект, а не единични бройки. Сменял ли си скоро горивен филтър и откъде зареждаш, че вчера си играх с една алфа и се оказа че филтъра е нов, но е задръстен с парафин от чудесната ни нафта, и затова пали трудно.Като разкачаш свещите, много внимателно развивай гайчиците, защото вероятността да скъсаш резбата е доста висока. Просто не прилагай цялата сила наведнъж, а полекичко, с усилие напред-назад, докато тръгне гайчицата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар