Здравейте. Скоро си взех колата от ремонт защото скъсах пистов ремък, блокирами единия лагер на динамото и до там. Та въпроса мие днес при това студено време при 1900об. на турбината /за дизел 1700куб/. за почва да вие, та ми е малко странно, нормално ли ? До сега не съм имал такъв проблем при горе долу същото студено време. На какво се дължи. и от какво се е получило ако досега не се е случвало от 4 зими нищо такова. Дайте мнение. Благодаря.ако темата не е точно за раздел дизел, моля модераторите да я изместят където е необходимо.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене на турбо при дизел мад 1900об. при подаване на газ.
Collapse
X
-
от какво е станало можем само да гадаем.погледни първо дали оста на турбото има луфтове и ако има особено аксиални значи си за друго турбо.освен това не винаги виенето идва от турб може да е от ролка,от динамо и т.н.затова първо трябва да погледнеш турбото за луфтове.последното се скапва от лошо масло ,нередовна смяна на масло ,проблем с налягането на маслото и т.н
-
И при мене над 1900 се чува едно като високочестотно виене като му подавам газчица, но мисля че е нормално.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар