При опита за палене е прескочил зъб, работи така малко и заради недобрата центровка загря, после явно е бил хлабав и се скъса ремъка, това е май май,Ще видим пораженията, ама ако ми искат повече от 500лв ще я дам за скраб.....и повече няма да взема италианки разни....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренажен ремък пунто 1,7 тд 96г
Collapse
X
-
jeniro написа:При опита за палене е прескочил зъб, работи така малко и заради недобрата центровка загря, после явно е бил хлабав и се скъса ремъка, това е май май,Ще видим пораженията, ама ако ми искат повече от 500лв ще я дам за скраб.....и повече няма да взема италианки разни....M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
jeniro написа:При опита за палене е прескочил зъб, работи така малко и заради недобрата центровка загря, после явно е бил хлабав и се скъса ремъка, това е май май,Ще видим пораженията, ама ако ми искат повече от 500лв ще я дам за скраб.....и повече няма да взема италианки разни....Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
Ta4kata написа:Ангренажа на това пунто е повече от мъка, по-сложно неса могли да го измислят италянците.Едно че е голям мотора и друго мястото е супер ограничено, колега ако се пробваш да го сменяваш смени и всички пистови ремъци че да несе мъчиш после наново!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Някой колега в форума също беше късал ремък и очакванията бяха за сериозни поражения, но се беше разминал само с нов ремък А за сложното не ми изглежда толкова трудно по схемата, изглежда подобно както е при мен. Веднъж само наблюдавах смяната при Volvo 440..... е няма такъв филм, 100 пъти по-тясно с незнам си колко ролки и обиколки, че и двигателя трябваше да се повдигне малко иначе невъзможно.... А бе италиянките са си много хубави , ама някой път калпави майстори.... то по добре да ти откажат отколкото да ти направят само поразии.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Tihomir78 написа:Някой колега в форума също беше късал ремък и очакванията бяха за сериозни поражения, но се беше разминал само с нов ремък А за сложното не ми изглежда толкова трудно по схемата, изглежда подобно както е при мен. Веднъж само наблюдавах смяната при Volvo 440..... е няма такъв филм, 100 пъти по-тясно с незнам си колко ролки и обиколки, че и двигателя трябваше да се повдигне малко иначе невъзможно.... А бе италиянките са си много хубави , ама някой път калпави майстори.... то по добре да ти откажат отколкото да ти направят само поразии.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар