Пускам нова тема защото, смятам сам да си сменя ангренажния ремък който се скъса.Моля който знае или го е сменял назъбения ангренажен ремък на пунто 1,7 тд 71 к.с да опише стъпка по стъпка-центровка и т.н.Благодаря предварително!Пък ако е станал двг то на "мармалад" както казват някой хора, тогава ще го мисля за майстори..Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренажен ремък пунто 1,7 тд 96г
Collapse
X
-
Re: Смяна ангренажен ремък пунто 1,7 тд 96г
jeniro написа:Пускам нова тема защото, смятам сам да си сменя ангренажния ремък който се скъса.Моля който знае или го е сменял назъбения ангренажен ремък на пунто 1,7 тд 71 к.с да опише стъпка по стъпка-центровка и т.н.Благодаря предварително!Пък ако е станал двг то на "мармалад" както казват някой хора, тогава ще го мисля за майстори..Мерси!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Re: Смяна ангренажен ремък пунто 1,7 тд 96г
muns61 написа:jeniro написа:Пускам нова тема защото, смятам сам да си сменя ангренажния ремък който се скъса.Моля който знае или го е сменял назъбения ангренажен ремък на пунто 1,7 тд 71 к.с да опише стъпка по стъпка-центровка и т.н.Благодаря предварително!Пък ако е станал двг то на "мармалад" както казват някой хора, тогава ще го мисля за майстори..Мерси!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Търсачката показа това:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27099A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Скъса се на празен ход на 980 об/мин, затова се надявам да няма големи поражения.Когато я караш на скорост ако се скъса тогава ремъка, докато спре кол,вал със сигурност става"мармалад", при мен не беше така и се надявам да мина метър, но ще видим.Няма ли някой който е късал ремък като мен на такъв мотор, че да каже какво да очаквам и кви парички да отделя, явано ще се ходи на майстор........мааму и студове!Още си мисля че ще се размина само с ремък.Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
-
jeniro написа:!Още си мисля че ще се размина само с ремък.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аха що не почна от тука Аре приготви си и нова водна помпа която най вероятно е блокирала, и е причинила загряването и късането на ремъка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами примерно ако водната помпа се върти от ангренажа и блокира? Това би ли довело до скъсване при блокиране на помпата/ като казвам късане имам предвид изронени зъби щото разлика няма в общи линии/Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар