дали гнп или помпа за високо налягане-все едно.вярно е че може би е по-правилнода се каже помпа за високо налягане,но да не би гнп-то да е помпа за ниско налягане.важното е да се разбере за какво става дума,а пък как точно се казва е без значение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и отзиви за Мареа 1,9 джи ти ди
Collapse
X
-
infineon написа:janyboy написа:chaveto написа:Я сега кажете при JTD дали е правилно на помпата за високо налягане да се казва ГНП. Защото много пъти ми е правена забележка, че при Jtd няма ГНП
Коментар
-
Колега, tgeorge, много си прав за късмета ! Все пак колкото и да ти я хвалим тая кола, отваряй си очите като я купуваш Пожелавам ти успех, и да направиш правилния избор ! И Късмет !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Колеги, както се казва, аз ли си провлачих краката, не знам, но това не е тема за разясняване и коментиране на технически термини ! Да си направим една такава тема и да си обсъждаме кое ка ксе нарича. Съгласни ли сте ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Та след четири страници тема, човек може да забрави въобще за какво е ставало въпрос в началотоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар